Lukijat

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Mökkien ikkunoista loistaa valo ja voitto kotiin.

I Love ProMarkers #298   Anything Goes - Kaikki käy
Merry Christmas and Happy New Year
Talvihämärä niin korttikuvassa kuin oikeastikin, paitsi ilman lunta! Alimmaiseksi laitoin punaista valkopilkkuista paperia raamiksi koko kortille ja myös tekstin alla samaa paperia.

Punaiset tupaset joista savu nousee ja valo loistaa iltaan ikkunoista on väritetty ProMarkereilla. Lumikohtiin lisäsin lumiainetta. Lumisade pilkutettu geelikynällä.

Kuvan alla harmahtava paperi jota käsittelin maskin läpi akryylimaalilla. Muutama lävistetty valkoinen lumihiutale koristeina.

ProMarkers:Berry Red, Yellow, Gold. Ice Grey2, Pearl Blue, China Blue, Sky Blue
***
On aina kiva voittaa vaikka vain arpaonnella! Korttini on voittaja edellisessä haasteessa #297. Kiitokset Onnettarelle. Thank You!
***
Pikkupakkasessa lähestytään joulua. Korttitehdas pyörii vielä täydellä teholla, jopa melkein urakkavauhdilla! Pari isoa tilausta ja jokunen pienempi on saatava valmiiksi ennen huomista, jolloin on viimeinen mahdollisuus lähettää joulupostimerkillä, sillä edullisemmalla!

Omia ei vieläkään valmiina, onhan tilaaja aina etusijalla :)

Onneksi kortteja voi lähettää vielä monta päivää, eli perjantaihin asti, siispä no hätä ollenkaan! Ja voihan olla, että myyntilaatikkoon jää jokunen valmis kortti, ne voin sitten ojentaa suoraan käteen tavatessa!!!

En sentään koko päivää ole vain kortteillut. Taukoina imuri surisi ja mattoja tamppasin, vein roskia ja toin puita. Laitoin ruokaa, tosin vain lämmityksiä mutta kuitenkin ja syötiin kun armaani tuli metsähommeleista kotiin. Siispä on siistiä ja lämmintä ja kotoisaa kiireistä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!