Lukijat

torstai 17. joulukuuta 2015

Kultakuuset yksinkertaisesti ja vähän hurvitteluakin

Allsorts Week 341   Golden Days - Kultaiset päivät (Jotain kultaista kortissa)
Peaceful Christmas time
Pilkuilla kohokuvioin valkoista kartonkia kahteeen kertaan, että sain keskelle jäämään tasaisen alueen. Siihen leimailin toivotuksen.

Kultaiset kolmiot kuvaavat joulukuusia. Ylempään lävistin tähtireikiä ja yhden tähden laitoin reikäänkin. Kultakartonki on torttupohjan alta otettu paperi!
***
Kova pakkanen yllätti ainakin minut. Aamulla melkein 13astetta ja auringon noustessa enemmänkin. Päivän mittaan ilma onneksi lämpeni puolella. Taivas paksussa pilvessä koko ajan.

Armaani meni metsään taas kerran, työtä tuntuu riittävän aina vaan! Minä herkuttelemaan. Onhan jonkun sekin puoli hoidettava :)


Kahvittelua, nauramista, uusia askelia ja hyvää seuraa. Mitäpä muuta tanssihullut keksisivätkään.

Kotiin ja uuni lämpimäksi, huominen kun menee kampaajalla, parturissa, kaupoilla ja joululounaalla joka meille tarjotaan.

Kävin hakemassa jo seuraavan kerran puutkin ja sipistelin kotia. Tein pari tilauskorttia ja haastekorttejakin alulleen. Käsittelin kuvat ja nyt jo blogia kirjoittelemassa, eli aika ahkera päivä hurvittelusta huolimatta.

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.

  Meilläkin oli 12 astetta ja sää tuntui kylmemmältä kuin paukkupakkasella. Lintuja kävi eilen todella paljon ruokintapaikalla. Varmasti niitäkin paleli.

  VastaaPoista
 2. Oi-joi... meillä täysin vesikeli - ihan kaatamalla eilisilta
  - jouluntuntu on tosiaan haettava sydämestä.

  Ihana idea tuo kohokuvioinnin jakaminen tekstiä varten...
  taas napattu yksi idea kokeiltavaksi - kiitos!!
  Mukavaa viimeistä adventtia!

  VastaaPoista
 3. Kiva kortti. Ei pauku täälläkään pakkanen, ei. Lunta saatiin eilen, mutta illalla muuttui puhtaaksi vedeksi ja vain loskaa siellä täällä. Mukavaa alkavaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!