Lukijat

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kotieläinten joulurauhaa kortissa ja Imatran reissua

Penny Black Saturday Challenge December   Christmas/Holidays - Joulu
Merry Christmas
Punavalkoruutuista paperia alimmaisena. Palaset punaista kartonkia nauhoina ja niiden päälle liimasin erikokoisia lumihiutaleita, joita lumetin ja kimallutin.
 
Leimakuva väritetty ProMarkereilla ja teksi leimattu tuttuun tapaani hippusen vinoon... Kuva kantattu punaisella kartongilla.
***
Sadepäivä! Juuri kun piha oli kuivunut ja joka paikka valmiina vaikka lumisateelle, kehtaakin tulla niin lämmintä, että sade tihuuttaa vetenä :( En kyllä ala.
 
Siispä armaani ei voinut mennä metsään ja saimme mahdollisuuden ajella Imatralle uteen rautakauppaan ja uuteen Prismaan ja ehdinpä käväistä Info-Kirjakaupassakin.
 
Omalla paikkakunnalla kun ei ole erikoiskauppoja on pakko välillä ehtiä lähikaupunkien tarjontaa katsastamaan. Ihan tarpeellisia tavaroita mukaan tuli! Ihan totta. Ostin vain pari joulupaperilehtiötä ja hopeisia porotarroja.
 
No ostettiin tietty jotain melkoisen turhaakin, eli isoja lumihiutaleita eteisen ikkunoihin riippumaan, mutta melkein välttämättömiä nekin ovat, onhan joulu koristeiden aikaan! Ja amaryllis keittiön pöytää koristamaan. Siinä kolme nuppua ja yksi nousemaisillaan vielä. Saa nähdä jatkaako kasvuaan ja aukeavatko kukat sopivasti jouluun!
 
Uuden Prisman valtava koko oli tosi hurjan oloista. Eksyä sinne voi helpostikin. Vaikeampi on löytää mitä tarvitsee! Kävimme herkuttelemassa sen kahvilassa ja armaani tapasi siellä opiskelukaverinsa vuosien takaa!
 
Mustikkamuffinssi tuorejuustotäytteellä oli niin hyvää, että toisenkin kerran sen voisi käydä syömässä kun/jos satumme sinne uudelleen menemään.

3 kommenttia:

 1. Fabulous card Loreal....
  Love this cute image.... Stunning card....
  Thanks for joining us at PBSC this Month
  Hugs Sylvie xx

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti. Kuulostaapa herkulliselta tuo mustikkamuffinssi. Pitääkin käydä joskus kokeilemassa.

  VastaaPoista
 3. Awww...so cute!
  Thanks for playing at the Penny Black Saturday Challenge!
  Merry Christmas & best wishes for 2016!
  Helen x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!