Lukijat

lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulukuusia kaksin kappalein ja lintusiakin

Passion for ProMarkers Week 325   Christmas Tree - Joulukuusi
Christmas Carol
Kohokuvioin valkoista paperia pilkuilla. Valmis leike joululaulu teksteineen ja nuottistanssaus viittaamaan siihen, että leimattu kuoro on laulamassa joululauluja.

Suomessa ei ole traditiona kulkea ovelta ovelle laulamassa, mutta miksikäs ei kortissa ainakin näin voisi tehdä.

Leimailin kaksi Penny Blackin koristeltua kuusta ja värittelin ne, kuten kuoronkin, ProMarkereilla. Tekstin takanakin on pari kuusta mutta ne jäivät lähes näkymättömiin.

ProMarkers:Ivory, Blush, Ice Grey2, Shale, Terracotta, Cinnamon, Moss, Forest Green.
***
Pitkästä aikaa aurinko pilkahti näkyviin ja valaisi upeasti joulukuisen taivaan! Ihan piti ulos mennä ihmettä katsomaan :) Samalla toki hain puita ja vein bioroskat mutta enimmän aikaa vain tuijottelin aurinkoista maailmaa.

Sitä ennen jo olin saanut aikaisen aamun vieraan heti armaani lähdettyä metsähommeleihin. Kortti ja tarvikkeita sai vieras mukaansa ja paljon vinkkejä ja pari ohjettakin. Kun en tänä vuonna pidä joulukorttikurssia kiireiden vuoksi, olen saanut homman hoidettua näin. Innokkaimmat kun osaavat tulla kotiin hakemaan opastusta ja tarvikkeita. Hyvä niin.

Ei vieläkään kovin kummoista kasaa joulukortteja ole, sillä ne liikkuvat liukkaasti eteenpäin. Kiva sinänsä mutta kuten niin monesti hyvälläkin asialla on toinen hiukan kehvelimpikin puoli: Itselle ei ole kortin korttia lähetettäväksi suvulle ja ystäville :(

Vaan onhan vielä aikaa jos ei kovin runsaasti niin kuitenkin ainakin teoriassa ehdin tehdä kaikki tarvittavat ihan oikeaan aikaan mennessä. Meinasin jo huijata itseäni laittamalla lappusen johon kirjoitan tilauksen omille korteille :) Tilaukset kun pyrin aina ensin tekemään...

Punatulkkuja ja jotain harmaita lintuja, joilla on kirkkaan keltainen viiru siivessä, ruokaili tänään rastaan ja närhen ohella ruokintapaikalla.
Mukava lauantai menossa rentouttavaa iltaa kohti ilman sen kummempaa kiirusta mihinkään...

3 kommenttia:

 1. Beautiful card Mervi. I love the traditional image and your colouring is fab. Thanks for joining in with our 'Christmas Tree' challenge over at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 2. A gorgeous card, love the trees.
  Thanks for joining this weeks challenge at Passion for Promarkers
  Lorraine x

  VastaaPoista
 3. Upeasti väritetyt kuuset!
  Ompa mahtavan kokoisia ja värisiä punatulkkuja - oikein kuvauksellisia... taitaa olla hyvät sapuskat? ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!