Lukijat

tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukortti lapsosen kera ja Teboilia

Sketchy Colors #261 - by Nancy -
Merry Christmas
Ostin isoja papereita sisältävän lehtiön viime matkalla Savonlinnasta ja siinä tosi kauniita papereita lähinnä ruskean ja harmaan sävyissä. Vaikka joulukorttini tänä vuonna ovat pääasiassa punavalkeita, poikkeuksena esimerkiksi tämä kortti jonka värimaailma uudesta lehtiöstä.

Tein pohja leikkelemällä ison paperin osiksi ja liimaamalla ne uudelleen pienempään muotoon. Valkoinen kahviliina ruskealla reunoistaan hinkattuna soikion alla. Kuva paperilehtiöstä. Sen raamiksi piparireunaa kuviosaksilla.

Mallin mukaisesti nauhaa kuvan alla. Valmis harmaa teksti.
***
Tänään oli vähän aikaa aurinkoinen päivä! Otin muutamia kuvia luonnosta. Maa osin valkoinen ja järvikin jäässä. Tuskin ilman lunta sen jäätymistä olisin huomannutkaan, sen verran usein on jäätynyt ja sulanut ja jäätynyt...
Tässä etelärinne joka ihan ilman lunta auringon ansiosta!
Tuo tasainen valkea ei siis ole peltoa vaan Pitkäjärven selkää.
Illalla Teboilille jossa tanssittin ja saatiin glögit ja piparit ja vielä kahvitkin! Tanssiminen tosin ei sujunet sen kummemmin, olipa melkein enemmän tönimistä.
Tungos melkoinen alusta asti. Kaikki pöydät täynnä ja lisäpöytiä tuotiin kabinetin puolelta tuoleineen! Varsinainen menestys tottakai ajatellen tulopuolta. Meille tanssijoille kauhistus!
Onneksi hyvää seuraa (ja hyvät tarjoomukset)!

2 kommenttia:

  1. Great card with a lovely image and great papers. Thank you for sharing with us at scetchy Colors.
    hugs Monica

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!