Lukijat

torstai 10. joulukuuta 2015

Elvis joulukortissa ja sambaa, chachata ja rumbaa

Inkspirational #97   Flake - Hiutale
Two Big Things: Christmas and Elvis!
Snowflakes Embossing and some Flakes on Background.
 
Kohokuvioin valkoista kartonkia hiutaleilla ja lisäsin vielä irrallisia hiutaleita muutaman koristeeksikin.

Ikuinen ihanuus, Elvis, tänäkin vuonna suosikki kaikenikäisille! Olen tehnyt Elvis-kortteja synttärisankareille ja jopa äideille mutta eniten niitä toivotaan kuitenkin jouluksi. Elvis on omakin suosikkini, joten kiva näitä on tehdä.

Kuva levykannesta nettilöytö.
***
Tosi kaunis auringonpaiste helli aamusta. Kävin puita hakemassa ja roskia viemässä ja seisahduin ihaileman turkoosin sinistä taivasta jolla muutama vaaleanpunainen pilvenhahtuva! Oikea satukuva :) Melkeinpä se saduksi jäikin sillä jo iltapäivällä johonkin aikaan pilvet peittivät taivaan ja alkoi sadella.

Tihuutusta riitti iltaan asti ainakin. Nyt en ole ulkona käynyt, eikä ikkunoista näy kun on säkkipimeää!

Olen nyt ainakin muutaman kuvion verran viisaampi? tai ainakin osaavampi mitä tulee sambaan. Chachakin sai melkomoisen lisän ja rumba, suosikkitanssini, sujuu kuin tanssi, jopa uusilla askelkuvioillakin! Saavutus sinänsä.eikö vain?

Iso kiitos opettajalle.

On aina tosi palkitsevaa kun huomaa oppineensa jotain uutta, varsinkin kun on kova halu oppia. Yksin se ei suju, vaan on mentävä sinne missä tanssitaan ja toivottava, että kohdalle sattuu joku joka osaa viedä ja opettaa. Olen siis, ainakin tänään, onnekas!

2 kommenttia:

  1. Waude miten upea kortti

    Meillä oli kamala lumisade tänään. Kävin Lieksassa ja tulomatka oli kamala. En uskaltanut satasta edes ajaa.

    VastaaPoista
  2. This is unusual and beautiful, love all the snowflakes.Thank you for joining us at Inkspirational Challenges. Come back next time! Marina

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!