Lukijat

tiistai 1. joulukuuta 2015

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa ja tanssimaraton

Aiheenamme oli Sateenvarjo. Sopii hyvin tämän päivän säähän! On satanut vettä ja räntää ja nyt illasta jopa osin luntakin, tosin vain ohut kerros...

Merisinin kortti tuli jo viime kuussa hyvissä ajoin.
Vaikka sammakko vedestä tykkääkin, on joskus sadetta liikaakin :) Lehti toimii sateenvarjona! Tosi hauska kuva, eikö vain?

Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista.

Minä pysyttelin melkein todellisuudessa, kun tein kortin kuunnelman Knalli ja Sateenvarjo pohjalta, Sitä tuli aikoinaan radiosta kuunneltua monen monituista jaksoa. Tosi hyvä kuunnelmasarja, sai hymyilemaan toilauksille.

Hulvaton englantilainen sarja sai minut intoutumaan tälläiseen ATC-korttiin.
***
Maraton tanssipäivä illassa. Ensin matkattiin Tirilän syömään riisipuuroa ja kahvin kera makoisia joulutorttuja ja sitten tanssittiin ahtaudessa. Kansaa oli liikkeell pilvin pimein, senhän arvasimmekin, kun on puurojuhlasta kyse.

Sieltä arvonnan alkaessa kohti Simpeleen Teboilia jonne ehdimme juuri sopivasti ensimmäiselle valssille. Paikallinen trio H-Hetki soitti tuttuun hyvään tyyliinsä. Saimme nautiskella kaikki kivat kappaleet, ei aina ihan sopivassa ahtaudessa mutta sentään varsinkin väliaikamusiikin soidessa jopa hyvin mahtuen.

Loppupuolituntinen oli jo sen verrran väljää, että pääsi oikein nauttimaan tanssimisesta! Hyvä tanssipäivä kaiken kaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!