Lukijat

maanantai 14. joulukuuta 2015

Äiti ja lapsi vintage joulukortissa

Sketch Saturday #391  -  by Debra -
Merry Christmas
Mallin mukaisesti suunnilleen laittelin osiot. Alinna ruskehtavaa kartonkia, sitten reunat revittyinä vaaleampaa ruskeaa, hiukan kangasmaiseksi kuvioitua, jota leimailin lumihiutaleella, ensin mustalla sitten valkoisella ja suttasin paperin reunat mustalla.

Paperilehtiössä jonka ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta oli kuviopapereiden lisäksi vanhoja valokuviakin. Tässä yksi niistä pääkuvana. Sen raamitin ohuelti mustalla kartongilla. Valmis tekstikin lehtiöstä, tosin ei samasta kylläkään. 
***
Uusi viikko ja uudet kujeet? No samoilla vanhoilla taidan mennä kuitenkin, eli kortteilua, uunin lämmitystä, pyykkejä ja aina välillä kirjan lukemista, ristikoita ja TV:n katseluakin...

Eilen illalla vieraille muutama joulukortti mukaan. Olin juuri ahkeroinut kortteja ajatellen, että jospa vaikka saisinkin omat tehtyä huomiseksi, siis täksi päiväksi. En siis saanut kun suurin osa meni mukaansa...

Kaupalla kävimme ja sain ainakin lapsenlapselleni synttärikortin menemään!

Harmi vain, että unohdin ottaa siitä kuvan. Kerrankin sain mielestäni lähes onnistuneen värityksen kissaan. Lapsonen kun on kertakaikkisen rakastunut kissoihin niin niitä laittelin joka ainoalle sivulle, jopa takakannellekin :)

Aamusella heräsimme valkaistuun maailmaan! Ohuen ohutta mannaryynimäistä lunta oli kerros kaikilla pinnoilla ja portaatkin pilkullisena. Päivällä vähän aikaa satoi lisääkin samanlaista mutta se ei enää lisännyt vakeutta. Heti kuitenkin puhtaamman ja kirkkaamman oloista kun maassa lunta. Vaikka vähänkin.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Miulla taas joku jumi päällä askartelurintamalla:(

    VastaaPoista
  2. Wow, I love the vintage feel. Beautiful.Thanks for joining us at Sketch Saturday this week, Niki xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!