Lukijat

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Vintage Joulukortti ja Tölli

Live & Love Crafts #41   Christmas Tic-Tac-Toe  -  Jouluinen ristikko josta valita aiheet korttiin
Merry Christmas  - Heart-Glitter-Vintage 
(Glitter background and glitter also on Stars) 

Minun valintani: Sydän-Kimalle-Vintage. 

Laitoin valkoisen paperin päälle kimallekangasta. Sydän kakkupaperi hinkattu reunoistaan. Kuva ja teksti raamitettu ruskealla kartongilla.

Keltaiset tähdet lävistetty mainospahvista. Laitoin niihin Glossya sakaroiden kärkiin ja ripottelin kimalletta päälle.
***
Markkinat Simpeleen keskustan kaduilla eivät saaneet eilisen kaltaista auringonpaistetta vaan heräsimme kosteaan pilviseen säähän. Sitä samaa saatiin sitten koko päiväksi, välillä jopa vähän tihuuttikin...

Mutta markkinoilla toki käytiin, sen verran harvoin niitä on paikkakunnalla. Tuttuja oli, tottakai ja jututtettiin, vaikka aika oli hiukkasen kortilla. Olin menossa Töllille tanssimaan joten ihan määrättömästi aikaa ei ollut tuhlattavaksi.

Pienin mahdollinen markkinarinkeli ja litra karpaloita ostettiin. Käväisintiin pikaisesti korttitilauskin hakemassa ja sitten menoksi. 

Puhallinorkesteri soitti Töllillä mikä on aika epätavallista. Ei ihan minun makuuni mutta yhäkin kyllä muistelen aikaisempaa kertaa jolloin trumpetin säestyksellä keinuin hidasta valssia. Läheskään niihin sfääreihin ei tänään päästy mutta tanssittiin kuitenkin :)

Bussilasti vieraita Savonlinnasta oli mukana tavallisen tanssijoukon lisäksi mutta aika harvassa tanssiparit olivat, eli hyvin mahtui tanssimaan.

Saatiin muutama rumbaksi taipuva hidas kappale harjoitteluun ja pari fuskua. Joten loppulukemaksi aika hyvä iltapäivä kuitenkin.

2 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja upea vintagetunnelma

  Markkinarinkeli on jotenkin aina aivan pakko ostaa markkinoilta. Olenkohan tullut vanhaksi, kun tuntuu, että markkinoilla oli ennen parempi fiilis.

  VastaaPoista
 2. Cute vintage image; thanks for joining LLC for our Christmas Tic-Tac-Toe.

  Hugz, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!