Lukijat

perjantai 27. marraskuuta 2015

Tonttuilevat enkelit lyhdyn kera

Passion for ProMarkers Week 324   Christmas is coming - Joulu on tulossa
Merry Christmas 
Enkelit tonttupuvussa ei ihan perinteinen joulukortti siinä mielessä, että yleensähän enkelit ovat enkeleitä ja tontut tonttuja... Jostain syystä tämän vuoden joulukortit ovat enimmäkseen punaisia, joten vaikka alimmainen paperi onkin sininen, olen punaista saanut mukaan aika lailla :)

Stanssasin punaiset kehykset kuvalle, raamitin tekstinkin punaisella ja isot lumihiutaleet saivat keskustoikseen punaiset timantit.

Tonttupuvutkin punaiset, tottakai.

ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Yellow, Forest Green, Berry Red.
***
Oikein ahkerointi päivä! Aloin heti aamusta tehdä rästitöitä, eli joulukortteja ja aina välillä huiskaisin kotihommelit. Sen verran pistin nokkaani ovesta ulos, että kävin hakemassa postin. Meillä ei lakosta ole ollut ainakaan vielä mitään haittaa.

Hain puita huomiseksi ja vein bioroskat, kaikki samalla ulkoilukerralla. Eikös sellainen sanontakin ole, että vie mennessäs tuo tullessas?

Yksi 12 joulukortin tilaus on nyt valmiina ja kirjekuoretkin leimailtu jouluisiksi. Eniten aikaa niissä vei sisäsivujen tekeminen. Halusin, että ne liittyisivät jotenkin kansikuviin. Kohokuvioin lumihiutaleita ja pilkkuja ja lumimaisemaraameja, aina sen mukaan mitä milloinkin kortissa oli aiheena. Talvi kuitenkin kaikissa, tottakai, siksi lumen eri muotoja.

Haastekorttejakin syntyi mukavasti. Sain kokeilemalla jopa jääpuikkostanssin toimimaan. Muutama stanssaus oli viime vuodelta, niitä käytin, vaan kun loppuivat, en meinannut millään hoksata miten saan sen leikkaamaan. Kohokuvioi kyllä hyvin mutta ensin oli siis saatava leikatuksi.

Lumetin valmiiksi tuleviin tarpeisiin hiutaleita ja jääpuikkoja ja kuusia. Saavat kuivua huomiseen, ennenkuin alan niitä käyttämään, etteivät tartu toisiin kortteihin.

Olen alkanut käyttää vinyylihanskoja lumetusainetta käyttäessäni, ettei käsiä tarvitse koko ajan pestä. Tuntuu muutenkin iho kuivuvan lämmityskaudella ihan hurjasti. Koko ajan saisi olla rasvapurkki vieressä... Olen tosi kuiva tyyppi :) ... talvella tavallistakin kuivempi... ja talvi on tuskin eds kunnolla alkanutkaan!

5 kommenttia:

 1. Sweet Christmas card! Fab colour combo and cute image. Thanks for joining in with my theme this week at Passion for Promarkers! Lisa x

  VastaaPoista
 2. Kiva leimasin ja hieno kortti ! Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 3. Super cute Christmas card, Loreal - lovely image! Thanks for joining us at PFP this week, good luck, Juliexx

  VastaaPoista
 4. Great card Loreal! Thanks for joining us at Passion for Promarkers, Shelly x

  VastaaPoista
 5. Beautiful card Mervi. I love the sweet image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!