Lukijat

maanantai 9. marraskuuta 2015

Talvinen kylä lumisateessa

I Love ProMarkers #293   Music - Musiikki
I'm dreaming 'bout  a White  Christmas...
'Vain valkeata joulua...' voisi laulella tämän kortin katsoja. Kun musiikki on haasteena, leimailin parit nuottiviivastot. Tuskin sentään tuon laulun alkunuotteja mutta kuitenkin musiikkia :)

Alimmaisena pilkullista siniharmaata paperia. Leimailin lumisen kylämaiseman erilliselle paperille ja leikkasin sen kuviosaksilla rosoreunaiseksi.

Lumetin puuta ja jääpuikkoja hiukan kimaltavalla efektiaineella. Tekstin reunat vedin mustalla tussilla.

ProMarkers: Blue Pearl, Canary, Berry Red.
***
Armaani ahkeroi tihkusateisessa metsässä ja saapui kotiin likomärkänä. Kaikki vaatteet suoraan pyykkikoneeseen, eipä siinä muutakaan voinut! Nyt ovat jo puhtaat ja kuivat huomista varten.

Kahvittelimme vieraiden kera. Hyvä juttu sillä isänpäiväkakkua jäi aika lailla, eikä kermakakkua voi ikuisesti säilyttää edes jääkaapissa. Minä ehdin juuri syödä mahtavan palasen ennenkuin armas saapui kotiin, eli olen ottanut kakunhävitysurakan oikein sydämen asiaksi.

Muu aika onkin sitten hurahtanut korttien tekemisen merkeissä. Mukavaa puuhaa on luvassa lisääkin, sillä iso tilaus pitää kiireisenä. Eipähän tarvitse miettiä mitä tekisi :)

6 kommenttia:

  1. Ihana vintagetunnelma! Tykkäsin myös jäätyneestä perhosesta kovasti.

    VastaaPoista
  2. Very nice, love the style. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xx

    VastaaPoista
  3. What a super lovely christmas card. Thanks for sharing it with us at I Love ProMarkers. Hope to see you back for more challenges. Good luck, hugs from Lisbeth

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!