Lukijat

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Ruusu-kortti Äidille ja Puhos

P*skartelhaaste #297   Luonnos - Sketch
To Mum
Ei omalle äidilleni mutta äidille kortti tällä kertaa Pammun hauskan luonnoksen mukaan. Alimmaisena kukikasta paperia. Käytin valmiita reunusliuskoja kukkineen, jostain syystä ne näyttivät tahtovan tähän korttiin :)

Myös sinisävyiset kulma kuvan ympärillä samasta arkista.

Tekstitkin valmiita, niitä vain vähän hinkkasin punertavalla. Sinistä Mementoa piparireunaiseen stanssattuun pyörylään johon leimailin ruusun uusimmalla Urban Stamps leimasimella jonka ostin Savonlinnassa lopettaneesta askartelukaupasta kun niin halvalla setin sain.

Värittelyt ProMarkereilla kuten tavallista.
ProMarkers: Pastel Pink, Rose Pink, Meadow Green, Apple, Lime Green.
***
Hiukan empien lupauduin lähtemään tänään Puhokselle, kas kun edellisellä kerralla oli vain pari hyvää tanssijaa paikalla. Vaan kun koko autolasillinen toivorikkaita skarppasi koko matkan niin iloisissa tunnelmissa perille saavuttiin.

Liekö iloinen tunnelmamme tarttunut muihinkin paikalla olijoihin, ainakin kaikki tuntuivat olevan hyvällä tuulella. Jos kohta se ei tavatonta lienekään näissä iltapäiväriennoissa :)

Ja hyviä tanssijoita oli pilvin pimein! Ah auttuutta huokailimmeme kaikki naisimmeiset!!! Tansia sai jalat helliksi, selän märäksi ja sydämet läpättämään.

Jopa fuskukin meni kuin häkä - täydestä.

Leikkimielisiä 'varauksiakin' tehtiin seuraavaksi kerraksi joka on vasta ensi vuonna! Silloin tanssit siirtyvät Kiteen keskustaan isompiin tiloihin ja järjestäjät toivovat uusia tanssijoita sen myötä, entisten lisäksi.

Nytkin talo täynnä juuri sopivasti, että tanssimaan mahtui ja tauoilla oikein hyvinkin, kun suuri osa paineli herkkujen perässä yläkertaan kahvittelemaan.

Mukava reissu kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!