Lukijat

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Pikkuenkelitrio kuusineen, ensilumi ja Kesälahti

Jehkottaren Craft Challenge #1  Minun valintani on mallista tehty kortti
Angels with Trees
Kiva uusi haaste löytyi sattumalta nettimaailmassa seilatessa. Heti tuntui hauskalta ja mukavasti haastavalta. Kolmesta inspiraatiokuvasta kaksi valokuvia ja yksi mallipiirros ja mahdollisuus tehdä askartelutyö joko yhdestä tai vaikka kaikista inspistä ottaen!

Salamalla otettu kuva on kovasti haalistuneen näköinen. Kuvitelkaa kaikki värit, varsinkin leimakuvassa, voimakkaammiksi.

Raidallinen taustapaperi on kohokuvioitu keskeltä lumihiutaleilla ja mustetettu, että kuvio näkyisi paremmin. Kuvan alla pala vanhaa sanomalehteä, sitä mustattu ronskilla kädellä. Enkelikuva väritetty ProMarkereilla ja reunat sekä taustaakin mustalla suttailtu.

Mallin mukaisesti nauhaa. Käytin kahta päällekäin, eli alla vihreä,  päällä kupariin taittuva metallinauh. Lumihiutale stanssattu, mustetettu ja keskusta tummanpunaisella metallihelmellä koristettu. 
***
Heräsimme valkoiseen maailmaan! Lunta sateli hiljakseen yhäkin kun aamiaista syötiin, tosin aika lailla räntäistä ja sulavaista mutta heinikkoon ja teiden reunuksille se kasautui hetkiseksi ihan valkoiseksi matoksi.

Ruokintapaikalla keittiön ikkunan luona fasaaninaaras ruokailemassa pikkulintujen kera ja ihka oikealta näyttävä lumipeite!

Armaani aikoi lumisateesta huolimatta mennä metsään. Tein siis eväät ja laittelin itseni valmiiksi tanssireissua varten. Tosin kovin paljon valmiimmaksi tuskin enää tulen:) Suihku ja hiusten kuivaus sai riittää kaunistautumiseksi.

Matkalla haettiin vielä yksi kyytiläinen joka tarjosi heti kättelyssä glögit jokaiselle viihtyisässä kodissaan! Eikä kestitys siihen päättynyt: Joulupuuroa ja rusinasoppaa popsittuamme saimme vielä hauskanmallisia joulutorttuja kahvin kera ja suklaatkin!!

Sitten olikin jo tanssimisen vuoro. Me ainakin jaksoimme herkuttelun jälkeen joka pelin tanssia :) Tupa oli täynnä viimeistä istuinpaikkaa myöten ja soitto soi totuttuun tapaan jouhevasti.

Mukavasti mukavassa seurassa iltapäivä hujahti pimeäksi ja sateiseksi illaksi. Se tosin ei haitannut kun olimme vielä tanssin lumoissa jokainen...

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti. Kääk, teillä on tullut lunta. Täällä tihutti vettä.

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihana kortti. Tuosta yhdellä värillä värityksellä tulee jotenkin hauskasti vanhat aikakausilehdet mieleen 50-luvulta... :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!