Lukijat

perjantai 20. marraskuuta 2015

Perinteinen joulukortti haasteeseen ja jonkinmoinen voittosuma

I Love ProMarkers #295   Traditional Christmas - Perinteinen joulu
Red and White Winter Wonderland - It's Christmas
Tälle joululle tuntuu ilmestyvän korttipajastani enimmäkseen punavalkeita kortteja! Tässä yksi niistä mahdollisesti Englantiin matkaava, siksi tuo teksti.

Värittelin ProMarkereilla ja lumetin. Leimakuvn tähti väritetty kimaltavalla kultakynällä.

Isommat lumihiutaleet stanssattu, pienemmät lävistetty. Molemmissa kimallelunta hiukan koristeena. Käytin hiutaleisiin luonnonvalkoista kartonkia, että ne erottuisivat taustasta paremmin.

ProMarkers: Blue Pearl, Barry Red, Yellow, Gold, Ice Grey2
***
Edellisestä haasteesta korttini valittiin 3 parhaan joukkoon. Se on hieno kunnia - vaikka siitä ei palkintoa herukaan.

Tällä viikolla huomasin korttini 5 parhaan joukosta Passion for ProMarker haasteessa! Kummasti kasaantuvat voitot. Välillä ei mitään ja sitten yhtäkkiä kaksi peräkkäin. Voisiko kainosti toivoa vielä kolmattakin? Eihän kahta kolmannetta...
***
Tämä viikko on ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt koneen ääreen lähes ollenkaan! Tanssia tiistaina kahdessa paikassa, keskiviikkona yhdessä ja torstaina kahdessa. Kotiin sen verran myöhään, ettei kone ole jaksanut kiinnostaa.
 
Vähä vapaa-aika on mennyt tilauskortteja väsätessä ja kotihommeleissa. Olen toki vilkaissut pikaisesti postin ja Facebookin, siinä kaikki.
 
Tänään lupaan kurkkia kaikkien kommentoineiden blogit ja muutaman muunkin, ennenkuin menen jatkamaan joulukorttirumbaa. 

Kävin kampaajalla kaunistautumassa ja vihdoin viimein sain haettua teippipaketinkin! Yritin jo kahdesti aikaisemmilla kauppareissuilla, mutta en onnistunut saamaan. Ensin ei ollut mukana kännykkä jossa tärkeät numerot sun muut, sitten puuttui henkilöpaperit, olivat toisen kassin uumenissa. Kolmas kerta tässäkin toden sanoi, kun kaikki dokumentit olivat mukana, kännyä myöten :)

Onneksi kotosalla sentään oli vielä teippirullia, ettei ihan katastrofia syntynyt.

Viikonloppu tulossa ja vapaata aikaa runsain mitoin tehdä rästitöitä. Tänään olen hakenut puut uuninlämmitykseen, tyrkännyt tiskikoneen junnaamaan ja kaikki tanssivermeet ovat puhdistuneet koneessa.

Toivon mukaan niitä tarvitaan taas piankin!

1 kommentti:

  1. Lovely design. Thank you for sharing with us at I Love Promarkers this week. Shona xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!