Lukijat

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Melkein jäätynyt perhonen kortissa ja Nousula

Butterfly Challenge #42   Z is for Zig Zag - Perhosia ja siksakkia
Almost frozen Butterfly
Sikasak kuvioista taustapaperia haasteen mukaan ja se perhonenkin joka on oltava joka työssä löytyy tottakai. Vihdoinkin sain tämän kauniin pitsiperhosen korttiin asti! 

Kun taustalla on lumihiutaleilla kohokuvioitua paperia mustalla kantattuna, voi kuvitella talven jo kolkuttelevan ovella ja perhosten jäätyvän, jos eivät ole hoksanneet koteloitua...

Suosikkipuitani lehdettöminä perhosen alla. Värittelin sen taivasta vesiväreillä talvisen kylmäksi ja kanttasin mustalla.
***
Sumussa herättiin sunnuntaihin ja Isänpäivään! Eikä aurinko mokoma näyttäytynyt edes malliksi koko päivänä. Satoi ja tihuutti ja taukosi hetkeksi. alkaakaseen taas sadella :(

Uunissa muhi lihaa ja perunoita ja porkkanoita ja valmistui parahiksi syöntiaikaan.
 
Nousulassakin oltiin vähän juhlatuulella sillä makeana oli kakkutaikinaneliöitä joiden päällä porkkanakakkumaista valkeaa höhhöä lisättynä marjakimaralla. Tosi hyvää! Oli toki leivätkin hyviä mutta jälkiruokaa santsasin :)

Paikalle saapui yllättävän paljon kansaa, Isiä ja pappojakin sen verran, että joka pelin sai tanssia jos halusi. Olihan sekahaku!

Iltapimeällä ja jopa pilvessä, eli sumussa, osan matkaa, kotiin.

5 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. I like your embossed background against the zig zag paper and the gorgeous filigree butterfly. Thankyou for fluttering by #42. hugs Mrs A.

  VastaaPoista
 3. Hi,

  Lovely card. Nice colours. Thanks for joining us at The Butterfly Challenge
  Hugs
  Claudia
  GDT The Butterfly Challenge
  http://knutselmeisjes.blogspot.be/

  VastaaPoista
 4. What a stunning butterfly card. Absolutely perfect for Mrs A's challenge. Barbxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!