Lukijat

torstai 5. marraskuuta 2015

Lumiukko tonttuset ja treenipäivä

Penny Black and More November   Anything Christmas - Marraskuun haaste: Jouluista
Merry Christmas
Vähitellen alkavat joulukortitkin ilmestyä haastekorteiksi, kun vihdoin olen alkanut niiden tekemisen. Tässä ruudullista hyllypaperia alimmaisena. Leimakuvan värittelin ProMarkereilla, omasta mielestäni kirkkaan punaisilla, en tiedä miksi ne näyttävät kuvassa tummanpuniselta...

Jääpuikkoja yläreunaan ja kahta eri lumihuitaletta päällekkäin koristeiksi samasta punaisesta kartongista kuin kuvan raami ja valkoisesta.
***
Illaksi opettelemaan lisää uusia askelia ja kuviota, eli tanssitreenit tulossa. Siispä hyvissä ajoin blogia kirjoittelmassa.

Vaikka ulkona on kohtalaisen lämmintä ja aurinko paistaa täydeltä terältä, lämmitin uunia, ettei sisällä tuntuisi kolakalta kun tulen kotiin hikisenä.

Joutsenet ronkkuvat pahalla äänellä yhä vain järvellä, ei tietoakaan etelämmäksi muuttamisesta. Taitavat lapsoset olla vielä puolikuntoisia kun joka päivä tekevät harjoituslenkkejä koko perhe.

Muutakin liikettä järvemme pohjukassa on tänään ollut. Monta autoa ajoi rantaan ja ilmeisesti alkoivat nuotata pois roskakalaa. Yksi, ilmeisesti uusi mukana olija, ajoi pihaamme kyselemään, että minnekä pitikään ajaa.

Täytin ruokintasankon. Viikoksi riittää nippa nappa sankollinen! Pikkulintujakin pyrähtelee aina vain enemmän fasaanien seuraksi nokkimaan siemeniä ja pikkuinen mustavalkea punalaikkuinen tikka hakee uskollisesti siemeniä ja vie ne sähköpylväissä oleviin kolosiin.

Korttejakin olen tehnyt ja uusia valmistellut. Nyt alkaa työpöytä peittyä jouluisiin koristeisiin ja kimalleliimat, hileet ja lumiaineet on otettu takarivistä eteen :)

Huomenna alankin oikein tosissaan tekemään joulukortteja!

3 kommenttia:

 1. Hauska ja iloinen kortti.
  Kiitos kun tulit mukaan Penny Black and more haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 2. Huikean hieno väritys lumiukoissa!!

  VastaaPoista
 3. Thanks for joining Penny Black & More @ Allsorts challenge with this great entry, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!