Lukijat

maanantai 16. marraskuuta 2015

Kylämaisema lumisateessa ja raakkumista

Sketch Saturday #389   by Vanessa
Merry Christmas
Ekopaperilehtiöstä löytyi hauska hiutalekuvioitu paperi alimmaiseksi. Toisesta lehtiöstä suikale Joulutervehdystekstiä. Kuten huomaatte, käänsin mallikuvan ylösalaisin

Tekstiliuskan alle lävisin hiutalekuvioista paperiboordia ja aukkokohtien hiutaleet kasasin mallin mukaisesti kuvan ala- ja yläpuolelle.

Tämän joulun suosikkileimasimeni pääsi jälleen käyttöön. Leimailin kuvan luonnonvalkoiselle huokoiselle Cansonin akvarellipaperille kun ensin olin hangannut hiukan utupilviä kuvaan. Kuva kohotettu tarroilla.
***
Jo kolmattta päivää on ääneni painuksissa. Tänään oikein ennätyksellisen matalalla. Raakun kuin murrosikäinen varis :) Tuuliset säät ja ulkoilu, eivät oikein sovi kurkulleni. Eikä sitä yhtään paranna sekään, että autossa matkatessa ilmastointi hurajaa. Eikä tietty sekään ole hyväksi, että olen koko ajan äänessä tuulessa...

Saan siis syyttää ihan itseäni. Apteekista ostin jo pari päivää sitten kurkkupastilleja jotka hiukan puuduttavat ja desinfioivat. Ohjeeksi sain olla puhumatta ja yskimättä ja juomaksi lämmintä ja paljon.
 
No yksin ollessa se puhumattomuus vielä onnistuu - jotenkuten mutta kun on muita paikalla, tuskin muistan, että piti olla hiljaa. Siispä raakun ja imeskelen pastilleja ja raakun taas...
 
Eipä onneksi muuten olo ole hankala.
 
Ulkona yhä vain lunta ohuelti heinikoissa ja tienreunoilla. Joissakin paikoissa oikein kasapäinkin. Auton lasitkin jäässä ja lumessa aamulla kun armaani matkasi jälleen metsähommeleihin.

Laitoin lihapalasen uuniin vihannesten kera ja se muhi mureaksi matalassa lämmössä sillä aikaa kun hän huhki itsensä väsyksiin, viluiseksi ja litimäräksi.

Lämmitin uunin ja nyt kaikki mikä ei ole pyykkikorissa on kuivumassa. Meillä on kuin liputuspäivänä ainakin :)

Pari kortintilaajaakin kävi, onneksi ennen liputtamista sentään :) Oli edes suht siistiä. Olinhan pessyt pyykit ja ne pyörivät poissa silmistä koneessa, kuten astiatkin ja olin jopa ehtinyt imuroidakin.

Petivaatteet ovat nyt jo takaisin vuoteissa, ne olivat pyykkivuorossa tanssivaatteiden lisäksi. Eli huomiseenkin olen varautunut. Jopa sukkahousutkin on käsin pesty tuoksuvalla marseillesaippualla, etteivät kinnaa hametta, kun maratonpäivä alkaa!

Sormet ristissä toivon hartaasti, että pystyn puhumaan normaalisti jo huomenna, tai edes puhumaan...

3 kommenttia:

  1. Great card! Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week! Deb DT

    VastaaPoista
  2. Hello! Always good to see your entry at Sketch Saturday. Happy to see your entry. Good luck.

    VastaaPoista
  3. I appreciate the way you flipped the sketch! Well played... classy card!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!