Lukijat

maanantai 23. marraskuuta 2015

Kultainen ja talvinen kylämaisema

Allsorts Week 338   At least three Die Cuts - Ainakin kolme stanssattua kuviota
Golden Winter Sceen
Kun piti olla mahdollisimman monta leikekuvaa, katsastin ensimmäiseksi mitä mahdolliuuksia löytyy. Kultaisia stanssauksia oli ainakin kolme jo heti ensi vilkaisulla laatikoissa, joten niiden mukaan kasasin kortin. Neljäskin löytyi toisten alta!

Pohjapaperia kohokuvioin lumihiutaleilla, onhan kyse talvisesta kortista. Leimakuvaan väritin vain ikkunoista loistavat valot. Leikkasin kuviosaksilla rosoreunan ympyrään. Alla piparireunainen pyörylä raamina, sitä kohokuvioin myös.

Niiden alla kultainen piparireuna soikio raamin tapaan ja päällä vielä kultainen koukero, lienee jokin ylimäärä palanen? Tässä kuitenkin lähes kunniapaikalla :) Vielä lumipallonauhaa reunoille kultaisina, tottakai.
***
Lunta riittää aina vain ja pikku pakkastakin koko päiväksi. Armaani läksi jo aamusta metsään. Minä jäin odottelemaan joulukortti-ideoita tarvitsevia. Piti tulla yhdeksän jälkeen. Odottelin aivan turhaan sillä heitä ei näkynyt, ei kuulunut. Ei edes tekstaria tai puhelinsoittoa!

Aamupäivä meni siis melkoisen harakoille. En osannut alkaa mitään tekemään kun olisin joutunut kohta keskeyttämään, tai niin tietenkin otaksuin.

Vasta tunnin yli ajan mentyä tajusin, ettei homma alakaan ja ryhdyin töihini. Tosi kurjasti tehty sillä minun aikani lienee yhtä kallista kuin kenen  muunkin, vaikka olenkin eläkkeellä?

Vaan siitä lähtien alkoikin sitten korttia syntyä ja ideoita riittää vielä illaksi ja huomiseksiskin :) Sain paljon valmiiksi ja vielä enemmän puolivalmista, joten aikataulussa olen, vaikka en kovin kummoista aikataulua ole itselleni tehnytkään.

Menen tyylillä 'teen kun ehdin ja huvittaa'. Kuitenkin on toki jonkinmoinen kuvitelma tarpeesta, eli määrästä ja päivistä joina niitä voi tehdä ja kuinka monta kerralla.

On hyvä olla ahkera ja pieni kiire saa kummasti liikettä kinttuihin tai tässä tapauksessa käpäliin :)

Kun armaani tuli kotiin ja kävi suihkussa, ajelimme keskustaan kaupoille ja autoon bensaa. Sitä kuluu luvattoman paljon kun metsään on pitkä matka ja ajetaan joka päivä edestakaisin. Suunnittelimmekin jo metsän siirtoa hulvattoman hauskalla mielikuvitussiirrolla, eli julmetun syvä kaivanto vain puolimatkaan ja siihenhän se loksahtaa lähes ovelle, metsä.

Meillä molemmilla on vilkas mielikuvitus ja sopivan kiero huumorintaju nääs...

Naureskellen matka joutui ja kotosalla kahviteltiin vastaostetun rusinapullapitkon palasilla. Mutta vasta kun oli ensin syöty! Ateriakin kyhääntyi pikaisesti lämmittämällä eineksiä. Itse olin syönyt jo päivällä paistettua paprikaa, mieliherkkuani.

Mukava päivä kaikenkaikkiaan kuitenkin. Hyvä aloittaa uusi viikko. Ties mitä kivaa onkaan tulossa!!

1 kommentti:

  1. A lovely Christmas creation Loreal, many thanks for joining in at Allsorts challenge this week.

    B x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!