Lukijat

lauantai 14. marraskuuta 2015

Kotoilua kortissa ja oikeesti

Passion for ProMarkes Week 322   Autumn/Fall - Syksy
Home sweet Home
Syksyistä paperia jossa kirjavat lehdet lentelevät tuulessa. Laitoin palasen lehdettömistä puista taka-alalle, kanttasin mustalla.

Edessä neitokainen istuu nojatuolissa kissa sylissä ja lukee kirjaa, teemuki toisessa kädessään. Kotoilua parhaimmillaan :) Mitäpä kukaan sateessa ulkona tekisi? Värittelyt ProMarkereilla molemmissa kuvissa.

ProMarkers: Ivory, Blush, Coral, Blossom, Rose Pink, Gold, Yellow, Canary, Orange, Ice Grey2 and 4.
***
Oikeastikin ulkona sadesää kuten kortissakin. Syksy jo niin pitkällä, että on povailtu termisen talven alkavan tulevalla viikolla, eli vuorokauden keskilämpötila on koko ajan pakkasen puolella. Hui!

Armaani rohkeana miehenä uhmasi säätä ja vaihtoi talvirenkaat, laittoipa traktoriin jo lumilingonkin valmiiksi! Ei sillä, että sitä toivon mukaan kohtakaan tarvittaisiin, vaan siksi, että mukavampi tehdä nyt kun ei tarvitse etsiä lumihangesta... 
 
Käväisimme keskustassa kaupoilla ja polttoainetta hakemassa. Minä unohtelevaisena unhdin ottaa kännykän mukaan, eli paketti jäi postiin :( Tilasin teippejä kasapäin ajatellen joulua. On niitä pari rullaa vielä mutta kuitenkin harmittaa mokoma unohdus.
 
Muuten päivä on kulunut korteja väsäillen, kuvaten ja suunnitellen. Eli rattoisasti :)

3 kommenttia:

  1. Such great looking card. Fabby image great design. Thanks for joining us this week over at PFP.
    Love n hugs
    Marie

    VastaaPoista
  2. Gorgeous card Mervi. I love the image and your colouring is fab. Great autumn colours. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!