Lukijat

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kimaltelevainen kylänäkymä ja Tölli

Inkspirational #95   Anything goes with Silver - Mitä vain kunhan on hopeistakin
Shiny embossed Village in Winter-night on the silver/white Paper

Kiiltävää hopeista käärepaperia alimmaisen ja tosi vaikea saada siitä edes jonkinmoista valokuvaa! Kun vielä kimallutin kylämaisemankin kuumailmapuhaltimella, eli sekin kimaltelee, olikin jo melkomoinen temppu saada jotain näkyville.
 
Siispä alla hopeapaperia valkein kukkasin, sitten ProMarkereilla väritetty leimakuva jota kohojauheella yritin tehdä huurteisemmaksi ja kimaltavaksi. Kuvan raamitin tummanharmaalla paperilla.
***
Tänään satoi räntää!!! Mittari näytti kyllä aavistuksen verran plussa-asteita mutta ihka selvää räntää lappoi taivaalta kun heräsimme. Siispä kotiinjääminen pois metsästä oli oikea päätös armaaltani.

Teimme työntäyteisen kierroksen keskustassa: Pankkiautomaatti, Apteekki, Kampaaja, Kauneuspiste, Ruokakauppa, ennenkuin oli aika viedä minut Teboilille josta hyppäsin kyytiin ja matkasin Vuoksenniskan Töllille tanssimaan H-Hetken soitellessa tuttuja  hyviä kappaleita.

Aluksi näytti, että vähälukuisasti oli kansaa mutta ensimmäisen jakson aikan tuli melkein puolet lisää, joten sen verran täyttä oli, ettei ihan katsomatta voinut minne vain käännähtää. Onneksi se katsominen ja varominen on miesten hommaa, me naiset vain tanssimme ja nautimme :)
 
Kuten mainitsin, orkesteri oli tuttu ja soitti ja lauloi hyvin. Väiaikamusiikissa oli yksi huono kappale, onneksi sille ei ollut paria. 

Hauskaa oli ja paljon tanssittiin!

2 kommenttia:

  1. Upea kortti. Ihana tuo maisema.

    Meilläkin satoi ensilumi tänään. Ihanaa ja kaunista.

    VastaaPoista
  2. Wonderful card! Love the iridescent colours in the village and sky. Love that stamp. Thanks for joining us over at Inkspirational! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!