Lukijat

lauantai 21. marraskuuta 2015

Jouluostoksilla, tosin vain kortissa

Passion for ProMarkers Week 323   Shopping - Ostoksilla
Shopping for Christmas
Pitkästä aikaa käytin Penny Blackin ostostyttöstä! Olen hankkinut leimasimen 'sata vuotta sitten' ja se lojui lähes pinon alimmaisena. Muistissa kuitenkin oli, että sellaisen omistan :) Haasteeseen kuva sopii kuin nappi ties minne.

Yksinkertainen piirroshahmo sai yksinkertaiset koristuksetkin. Valmiita leikkeitä niin kuusi kuin lahjapaketitkin. Väritin leimakuvan ProMarkereilla ja raamitin valkealla ja punaisella kartongilla.

ProMarkers:Ivory, Blush, Vanilla, Gold, Forest Green, Berry Red.
***
Sateinen ja iltapäivästä jopa lumi/räntäsateinen lauantai päivä. Armaani malttoi jäädä kotiin metsätöistä mutta puuhasteli kyllä ulkosalla niin ahkeraan, että kastui joka tapauksessa.

Käänsimme veneen valumaan pois koteloihin kertyneestä vedestä. Jahka päivän, pari on kyljellään, saamme laitettua sen talviteloilleen ylösalaisin pukkien päälle.

Siivoilin ja imuroin, laitoin ruokaa ja tein ristikoita. En toki korttien tekoakaan unohtanut, olihan nyt oivalllinen tilaisuus tehdä paljon ja valmistella vielä enemmän!

Pari kortinhakijaakin kahviteltiin ja maailmaa paranneltiin, naurettiin ja vietettiin aikaa hyvässä seurassa. Toki oma seurakin riittää niin maailman parantamiseen kuin nauramiseenkin :) ... hyvästä seurasta puhumattakaan...

Tein jopa alulleen ATC-korttiakin! Ja päässä pyörii idea kortiksi jota tarvitsen joskus ensi vuonna!! Kummallinen on ihmislapsosen alitajunta, ei hetkeksikään herkeä tuumimasta tulevia projekteja, vaikka välillä tuntuu, että tässähän sitä vaan ajatellaan ihan muuta.

Illalla mahdollisuus omalla paikkakunnalla tanssimiseen kun paikallinen H-Hetki tanssittaa Nuorisoseuran talolla Simpeleen keskustassa iltasella. Sinne menossa ihan hyvän asian takiakin. Jos nyt mitään tekosyytä sattuisin tarvitsemaan :)

3 kommenttia:

  1. A beautiful seasonal themed card. Thank you for joining us on Passion for Promarkers, Shopping Challenge. Good luck. Gust\DT Huny.

    VastaaPoista
  2. Beautiful card, love the CAS and design and the image is perfect! Thanks for playing along at Passion for Promarkers this week :) Donna ♥ x

    VastaaPoista
  3. Gorgeous card Mervi. The image is so cute and your colouring and layout is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!