Lukijat

tiistai 3. marraskuuta 2015

Jouluöinen kylämaisema ja tanssimaratoni

Allsorts Week 335   Christmas - Joulu
Merry Christmas and Happy New Year
Kuva vinkallaan kuten niin usein. Miten se voikin olla niin vaikeaa tuo kortista kuvan ottaminen! No joka tapauksessa näkyy siitä mitä olen tehnyt - kai...

Alimmaisena pilkullinen sinertävä paperi. Leimilin öisen kylämaiseman ja värittelin ProMarkereilla ikkunoista loistavat valot. Mementon silmäleimasimella hankasin taivasta ja sitten pilkutin valkealla maalikynällä lunta satelemaan, kuvassa oleva lumisade kun jäi pahasti leimavärin alle.

Nurkkaan kasasin hiutaleita päällekkäin ja toiseen laitaan laitoin puolikkaan lumisesta puusta. Männyltä se näyttää mutta saa olla. Sitä lumiaineella peittelin sateiseksi. Alas vielä 'lumipallonauha' valkeasta paperista stanssattuna ja hilpeästi kiemurtava joulutoivotus leimattuna kuvan alle.
***
Aurinkoisena aamuna ei paljon muuta ehtinyt kuin popsia kaurapuuron ja keitellä armaalle eväskahvit, kun jo piti lähteä kohti Tirilää. Sinne oli kutsuttu vieraita bussilastillinen Kouvolan suunnasta, joten melkomoisen paljon oli porukkaa.

Koska naisia oli enemmän ei tanssitila ihan mahdottoman ahtaaksi käynyt.... jos tuo nyt oli hyvä juttu, siis meidän naisten kannlta... hmm

Orkesteri ei ollut aina ihan rytmissä, eikä laulusolistikaan, mutta yritystä sitäkin enemmän. Tunnelma kohosi loppua kohti ja kuuma tuli jo pelkästään ihmispaljoudenkin vuoksi. Isot ikkunat sentään peitettiin kirkkaalata auringonvalolta ja hetken aikaa olimme kaikki kauniita - sitten sytytettiin valot...

Hauskaa oli ja vielä hauskemmaksi ilta tuli kun ajeltiin Simpeleen Teboilille tanssimaan. Tupa täynnä sielläkin ja nenäliinan kokoinen, joskin ison nenäliinan, tanssitila lähes koko ajan tungokseen asti täynnä. Vain tauoilla hiukan helpotti ja jotkut tanssit jopa sopi tanssimaankin.

Tiivis tunnelma siis ihan kirjaimellisesti!

Erityiskiitokset upeasti soittaneelle ja laulaneelle orkesterin virkaa toimittaneelle Kivekkäälle! Hyviä kappaleita reippaaseen tahtiin, ei turhia välilöpinöitä ja tekemisen meininkiä oikeassa rytmissä koko ajan. Oli ilo tanssia esimerkiksi hidasta valssia. Ja tottakai kiitokset myös hyville tanssittajille.

2 kommenttia:

  1. A lovely Christmas creation and love your choice of colours, many thanks for joining us at Allsorts this week.

    B x

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis ja tunnelmallinen kortti.
    Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!