Lukijat

tiistai 10. marraskuuta 2015

Jouluisia taloja ja lumiukkokin

Allsorts Week 336   Ribbons and Bows - Nauhoja ja rusetteja
Merry Christmas with a Snowman
Ruudullista paperia kahteenkin otteeseen käytin tähän korttiin. Jotenkin punavalkea väritys tuo minulle jouluisen tunnun. Elikkäs, laitoin punaista kartonkia sisemmän palasen alle raamiksi ja kanttasin reunojen yli punaisen nauhan päät taakse piiloon. Valkoisesta pitsistä rusetti haasteen mukaan.

Luminen kylämaisema taloineen sai vielä lumiukonkin pihaansa.

Värittelin ProMarkereilla ja taivasta vesivärillä vaikka ainakaan minun koneellani katsoen, ei taivaassa näy väriä ollenkaan! Lumiainetta hankiin, puihin ja katoille.
***
Sateleva päivä jälleen. Hämärä tuskin paljoakaan vaaleni, ennnenkuin taas alkoi hämärtyä... Armaani uhmasi säätä ja painui metsään ja tuli, jos mahdollista, eilistäkin märempänä kotiin, vaikka nyt yllä oli sadeasu!...ja kumikäsineet! Joka ainut hynte on kuivumassa sukista hanskoihin ja kengistä sadetakkiin.

Ehdottelin, että ainakin huomenna olisi kotipäivä. Saa nähdä malttaako olla kotosalla.

Lämmitin uunia ja nyt tuntuu taas suloisen lämpöiseltä joka puolella. Ei sillä, että palelemaan olisi alkanut muutenkaan mutta jos ei lämmittäisi joka toinen päivä, voisi alkaa :) Ennalta ehkäisevää hommaa siis.

Joulukorttipino ei tunnut juuri kasvavan vaikka joka päivä teen uusia. Olen ilmeisen hidas ja liian ajattelevainen ja houkutuksillekin altis. Ajatukset karkailevat välillä ihan muuanne kuin joulukortteihin ja huomaan seisoskelevani ikkunasta ulos tuijotellen.

Tosin olen huomannut, että juuri silloin kun en varsinaisesti tee mitään, aivot työskentelevät ja alitajunta kehittelee omia juttujaan. Kun sitten taas aloittaa hommat, on ajatus kirkas ja tavoitteet seekeitä. Hommat sujuvat kuin itsekseen.

Siispä pidän aina välillä lepotauon ja mahdollisuuden alitajunnalle toimia ihan itsekseen... Hyvä syy huilia, eikö?

5 kommenttia:

 1. This is a brilliant bright and beautiful card, love the gingham and the cute little scene.
  Thank you for joining our Ribbons and Bows challenge this week at Allsorts.

  Kath

  VastaaPoista
 2. A really super card and lovely choice of colours, the gingham is so fresh looking, many thanks for joining in our Ribbons and Bows theme at Allsorts challenge.

  B x

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanan kekseliästä yhdistää tähän yhteen mun lempparileimaan lumiukko... Ihanaa myös valitsemasi Joulun punainen!!

  VastaaPoista
 4. Ihana ja kotoinen lämmin joulukortti!
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseeni, onnea;-))m

  VastaaPoista
 5. Thank you for joining us at Allsorts this week.
  AnyOldCraft (DT)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!