Lukijat

maanantai 30. marraskuuta 2015

Jouluinen peurakortti ja eilistäkin

Inkspirational #96   Photo Inspiration - Inspiraatio kuvasta
Merry Christmas
Ruskeansävyinen ekopaperi taustalla. Ruskealla musteella leimailtu peura komeine sarvineen. Ruskeasta nuottipaperista lävistin muutaman pienen lumihiutaleen kuvan koristeiksi.

Lumetin pari vihreää kuusta ja yhden valkoisen kartiomaisen. Lumikinokset suklaarasian sisustapaperia, myös jääpuikkostanssaus sai lunta yllensä.
***
Eilen sen verran myöhään kotiin, etten aukaissut nettiä enmpää kuin postin tarkistuksen verran. Olin toista kertaa elämässäni Töllillä iltatansseissa, tai oikeastaan alkuiltatansseissa. Ne kun alkavat viideltä. Tuli ihan kesä ja Suikkalan lava mieleen! Sielläkin sama aloitusaika.
 
Luulin, että näissä illemmalla pidettävissä tansseissa on paljon nuoria, ja että kaikki ovat tanssin mestareita, onhan lähes joka sunnuntai ennen tanssien alkua lipun hintaan kuuluva tanssinopetus tunti.
 
Sitä ei tällä kertaa ollut mutta kyllä niitä taitureita oli aika lailla. Ikähaarukka ilokseni melkoinen ja vanhempaa väkeä enemmän kuin luulin.
 
Yllättävän vähän alussa tanssijoita lattialla mutta pikku hiljaa porukkaa valui lisää ja kohta olikin jo väistettävää liiaksikin.
 
Orkesteri soitteli kivasti ja solistia odotettiin kauan. Iloinen ja pirtsakka laulajatyttönen korkkareissa ja minimekossa ilmestyi kahden tauon jälkeen. Muuten meni aika näpsäkästi laulu mutta liikaa puhetta välissä ja yhden hitaan valssin sotki oikein tosissaan :(
 
Sekin vasta pyynnöstä esitettiin. Muuten koko illan tuli tangoja, valsseja ja fokseja ja esiintyjän aikana buggeja, fuskua, chachata ja rumbaa kosolti. Hyvä niin sillä 'kädenalitanssijoita' oli tosi paljon, lähes kaikki. Saimme hilppasta sydämen kyllyydestä ja varpaat helliksi :)
 
Iloinen yllätys siis koko ilta!
 
Tänään kotihommeleita, tosin ensin keskustaan kaupoille ja viemään korttitilausta, tai oikeastaan vein vain itseni ja kutsuin tilaajapariskunnan kahville kotiin! Hauskasti maailma tuli paranneltua kortteilun lomassa. Sain tehtyä mutaman lisäyksen ja tilaaja sai valittua juuri oikeat kortit isommasta kasasta. Läksipä mukaan enemmän korttejakin kuin alkutilaus oli :)
 
Sitten olikin jo iltapäivä ja uuninlämmitystä, pyykkejä, tiskejä ja muuta askartelua, etten ehtnyt kortteilua edes ajatella ennenkuin mahdollisesti tämän blogikirjoituksen jälkeen!
 
Hulinapäivä jos mikä. Mutta mukava. 

5 kommenttia:

 1. What a wonderful scene you have created. I do love the icicles at the top and the embossed snowy hills. Thanks for joining Ink x

  VastaaPoista
 2. Tänä vuonna kyllä kaikki peurakortit kyllä kovin puhuttelee mua! :) Kaunis on!

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti !
  Mekin ollaan käyty pari kertaa iltatansseissa. Minusta kivoja , kun ei tarvitse valvoa niin myöhään :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kaunis peuraleima, täydellinen haasteeseemme! Hieno kortti! Kiitos kun osallistuit Inkspirational-haasteeseen!

  VastaaPoista
 5. What a great project! Your reindeer looks great and I like the technique you used for the snow and trees. Thanks for sharing with us at Inkspirational!
  - Shauna

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!