Lukijat

lauantai 7. marraskuuta 2015

Jouluinen enkelikortti

Askarteluakan haaste #2   Kaikki kortit käy
Peaceful Christmas with Angels
Vasta huomasin uuden haasteen! Onneksi tulee seilailtua toisten kortteilijoiden blogeissa, sieltä jostain tämänkin linkin löysin.
 
Koukussa Kortteihin sivustolle kuuluessani sain Pian tekemiä enkelikuvia. Tässä enkelikuva väritettynä entistäkin ruskehtavammaksi Flex Markereilla.

Pohjapaperi kimallutettu valmiiksi. Leikkelin alareunan kukkasia ääriviivoja myöten ja sujautin kuvan osittain niiden alle.

Lävistin isoja hiutaleita ja laitoin niiden keskustoiksi pienemmät. Valmis ruskea teksti joulupaperilehtiöstä Suomalaisesta Kirjakaupasta ostettu joskus kesällä!
***
Pilvipäivä ja jopa tihkusadettakin on saatu. Näyttää siltä, että joka toinen päivä paistaa joka toinen sataa... Siispä huominen voisikin olla aurinkoinen kaikkien isien päiväksi! Hyvä niin.

Joulukorttipaja puurtaa ja tämäkin kortti sen satoa. Tosin ei sitä nyt puurtamiseksi voi sanoa kun se on niin hauskaa :)

Lämmitin uunin ja keittelin karpalokiisseliä valmiiksi huomiselle. Toki illemmalla voimme pikkuisen maistella sitä jos siltä alkaa tuntumaan... Vaan ajattelin lapsosia jotka saapuvat isukkiaan juhlimaan, että on sitten ihan jälkiruokaakin tarjolla.

Kävimme hakemassa mansikkakakun joka oli tilattu ja samalla muutakin sapuskaa tuli ostettua pari kassillista, ettei heti arjen alkaessa tarvitse mennä uudelleen.

Illaksi olemme menossa hirvikeitolle. Lähikoululla joka toimii yhteisenä juhlatilana myös vuokraajille, on hirvimiesten ja -naisten tarjoamaa soppaa. Minä aion keskittyä tuttujen kanssa jutteluun ja samaa myös armaani varmaankin aikoo, sopan lisäksi :)
 
Tälläiset tilaisuudet ovat mainioita kun yhteen paikkaan saadaan kylän väki niin tottahan jokunen harvemmin nähtykin sieltä aina löytyy.

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti.

    Mukavaa iltaa hirvipeijaisissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis osallistumisestasi! Rauhallinen joulutunnelma oikein huokuu kortista:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!