Lukijat

tiistai 24. marraskuuta 2015

Enkelitrio kävelyllä kuusten kera ja Tapiola

Merry Christmas
Karkkiväreissä taustapaperi. Tulee mieleen polkkakepit :) Punaisella raamitin leimakuvan, sekä taustalla mallin mukaan olevan nuottipaperin.

Leimakuvassa kolme enkeliä kantaa kuusia. Palloissa Glossya. Värittelyt ProMarkereilla. Leimailin ison joulutekstin enkelien alle saadakseni mallin mukaisen muodon kuvaan.

Koristuksena pieniä valkeasta kartongista lävistettyjä hiutaleita ja kahta kokoa punaisesta kartongista päällekäin.
***
Ihan uuteen paikkaan matkattiin tanssimaan tänään eli Tapiolaan, Lemille. Luulin, että kun harvoin järjestävät tansseja, ei siellä ole kuin mutama haahuilija paikalla. Hämmästyksekseni tupa oli tupaten täynnä!

Ja näin naisen näkökulmasta katsoen vielä miesenemmistöinen!! Hups vaan ja menoksi. Menoa riitti koko tanssiajan niin, ettei meinannut kahville tai edes vessaan ehtiä...

Hienoisessa sumussa, viiden asteen pakkasesta huolimatta, lähdettiin. Matkalla aurinkokin pilkahti välillä esiin huikean sinisellä taivaalla. Pilvet sen pian kyllä peittivät mutta hienolta näytti sen aikaa kun sitä kesti.

Kotiin upeassa kuutamossa!

3 kommenttia:

  1. Kaunis. Ihana tuo leimasinkuva. Ja niin kaunis teksti.

    VastaaPoista
  2. I really love this! Love the red and the music notes. Image is super cute! Thanks for joining us this week at Sketch Saturday, Niki xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!