Lukijat

perjantai 6. marraskuuta 2015

Enkelitonttuset taivalluksellaan

Passion for ProMarkers Week 321   Embossing - Kohokuviointi
Merry Christmas
Embossed Snowflakes on background paper
Tonttupukuiset enkelit väritetty ProMarkereilla. Taustana palanen valkoista paperia jota kohokuvioin hiutaleillä ja suttasin ruskealla.
 
Kuvan alla samaa paperia kuin ihan alimmaisena. Molempiin koetin saada palasen jossa kimallusta valmiina.
 
Kiedoin ruskea/valkoista  puotinarua alas kolme pätkää ja ylös yhden, kun tuota kohokuviointia oli liian kapeasti ja jäi sileät kohdat... Teksti leimattu vaihteeksi? hiukan vinoon :)

ProMarkers: Ivory, Blush, Berry Red, Ruby, Yellow, Gold
***
Kuten yllä näkyy, olen aloittanut toden teolla joulukorttien tehtailun. Tulette näkemään kyllästymiseen asti jouluisia ja vielä jouluisempia kortteja jokaiseen haasteeseen johon niitä suinkin saan ujutettua.

Pöytä alkaa pian notkua joulupapereiden sun muiden tilpehöörien painosta tai sitten ne alkavat luisua lattille, jos vielä jostain hyllystä/laatikosta/jemmasta löytyy lisää joulua.

Olen sentään saanut laitettua viikon tanssihyntteet ja armaan työvaatteet pesytymän ja kuivumaan ja kaappeihin ja hengareille jaa stiatkin puhdistuivat suit sait koneessa.

Ruuanlaittoon ei aikaa tuhraantunut kun vain lämmitin armaalle kaalilaatikkoa hänen kotiuduttuaan metsähommeleista. Itselleni keittelin vihanneskuutioita ja pikkuporkkanoita. Kävin hakemassa puita huomiseksi jo valmiiksi, että ne ehtivät tasaantua huoneenlämpöisiksi. Palavat nopsempaan!
 
Tilauskorttikin alkaa muotoutua, kun sain hyvän? idiksen sen aiheeksi. Monesti eniten aikaa vie juuri idean löytäminen. Jos kohta papereiden värien sommittelukin kysyy aikaa ja uudelleen arviointia, puhumattakaan koristeista. Kun olet juuri saanut kaiken muun täsmäämään huomaat, ettei juuri oikeanväristä, kokoista, mallista kukkaa, perhosta, rusettia ole olemassakaan :( ja saat alkaa alusta koko prosessin.

Se jos mikä onkin niin antoisaa ja pitää mielen virkeänä ja saa yrittämään vielä jotain aivan erilaista ja innostavaa seuraavaksi. Kortteilu on kivaa puuhaa!

3 kommenttia:

  1. Super cute Christmas card and I love how you have distressed the embossing, such a cool effect. Thanks for joining in with us this week at Passion for Promarkers :) Donna ♥ x

    VastaaPoista
  2. Cute card Mervi. I love the adorable image and your colouring is fab. Great embossing and love the vintage feel to your card. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!