Lukijat

torstai 26. marraskuuta 2015

Enkeleitä, lumihiutaleita ja perhonenkin

Butterfly Challenge #43   Butterflies and Q is for Quadrupe - Perhosia ja neljittäin jotain
Peaceful Christmas with Angels, Snowflakes and one frozen Butterfly
Enkelikuva netistä, siihen lisäsin kuvankäsittelyn yhteydessä tekstin Rauhallista joulua. Lunta satelee hiljalleen ja suuret hiutaleet ovat asettuneet sopivasti oikeaan ylänurkkaan peittämään englanninkielistä tekstä.

Laitoin ison ja pienemmän hiutaleen päällekäin, molempia lumetettu ja kimallutettu. Jäätynyt perhonen leijuu kuin lumihiutale maata koti puunoksasta. Sitäkin lumetettu, reunoista mustattu ja vielä timantilla koristettu.

Puunoksa taustalle kohokuvioitu ja puut leimattu.
***
Aikainen postaus kun illaksi menossa tanssikurssin kertausiltaan joka samalla pikkujoulukin. Kurssi pitää taukoa joulunajan ja jo nyt alkaa olla ikävä toisia kurssilaisia ja sitä uuden oppimisen riemua!

Eilen illalla kymmenien muiden eläkeläisten kera juhlittiin Herttuassa. Paikka oli tupaten täynnä lähes loppuun asti! Lattia tahmea aluksi mutta alkoi vähitellen luistaa mukavasti. Saatiin rumba ja chacha ja hidas valssi ja lukuisa määrä buggeja, fuskua ja muita ihanuuksia.

Tanssijoita ja tanssittajia riitti yllin kyllin. Joku duo soitti. Toinen lauloi karhealla äänellä hyvin ja toinen soitteli mekaanista musiikkia hienolla instrumentillaan kuin kokonainen orkesteri ikään.

Kiva ilta siis kaikin puolin. 

Toivon mukaan tämäkin ilta täyttää kaikki toiveet ja saa meidät kaikki iloisiksi ja nauramaan paljon, kuten tavallista kurssilla!

2 kommenttia:

  1. Four beautiful snowflakes which look lovely with the scene created. Perfect butterfly if a little cold!. Thankyouy for fluttering by #43. hugs Mrs A.

    VastaaPoista
  2. wow, great winter scene.

    Thank you for joining us,
    Tina, GD on Butterfly Challenge

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!