Lukijat

maanantai 2. marraskuuta 2015

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Vaihdoimme ATC-kortteja aiheena JOULU. Onhan se pian käsillä ja kortteja tarvitaan kohtapuoliin. Meillä molemmilla, niin Merisinillä kuin minullakin, on ollut vaikeuksia aloittaa jouluiset kortit, joten ajattelin, että jospa ATC-kortti olisi pehmeä lasku jouluiseen maailmaan.

Niinpä sitten esiin koristeita ja papereita kätköistä ja hommiin!

Merisiniltä tuli jouluinen kortti pika pikaa kun olin aiheen antanut. Minulta meni enemmän aikaa kortin tekemiseen ja varsinkin sen edelleen lähettämiseen ja nyt vielä jokin aikaa meni, ennenkuin ollaan näin pitkällä,  eli esille laitossa...

Merisinin kortti:
Kimaltava joulupukki ja porot. Tähtitimantteja ja hauskasti kohokuvioitu tausta. Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista!

Minun korttini:
Leikeltyjä nauhoja nappeineen raamituksena ja joulupukkikuva joka on osa 3D kuvasta jota ei koskaan tullut kasattua. Alimmaisena vihreää kartonkia ja punainen  tussiviiva ylä- ja alareunassa.
***
Viikko alkoi aurinkoisena ja lämpimänä. Oikein toiveilma jos nyt kohta liikaa tuulta sentään. Sisähommeleita hiljakseen ja kortteilua, että on jotain valmistakin, eikä vain lorvailua :) Eikös uusi viikko ole aina hyvä aloittaa tarmokkaasti, niin ei tule kiirusta loppupäässä...

Huomenna tulossa tanssimaratonipäivä; Ensin Tirilään ja sieltä sitten Teboilille! Voipi olla, että huomenissa ei kovin paljoa kortteja synny, jos ei kotikaan kohennu, luulen mä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!