Lukijat

maanantai 26. lokakuuta 2015

Synttäri kortti ja ahkerointia pihalla

Butterfly Challenge #41   Numbers - Numeroita ja perhosia
Sweet 44 years young
Little number 44 is just on the left side upp under the klock!
 
Ei tasavuosia täyttävälle kortti. Se numerokin on kyllä kortissa mutta niin pienellä, että melkein ei ollenkaan näy. Koeta katsoa sitä neitokaisen vasemmalta reunalta aivan kellon kuvan reunan vierestä. 

Mustavalkea kortti muuten paitsi alimmassa paperissa hopeisia raitoja mustan ja harmaan lisänä tuomassa juhlan tuntua.

Filminauhaa raamina ja neitokaisen kuvassa valmiina haasteessa aina vaadittavia perhosia.
***
Aamupäivällä ruokakaupassa ja polttoainetta hakemassa autoon. Samalla reissulla kävin katsastamassa kylässä tanssikenkiä joista oli ollut puhe kurssilla. Harmi, että olivat liian pienet. 
 
Tänään armaani kaivoi ruusupuskien juurakoita pois nurmikon ja pellon reunasta ja sitten laitoimme pohjalle juurimattoa ja hiekkaa päälle, ettei enää leviä sinne minne ei saa.

Aikamoinen homma siinä olikin ja jopa lapiotakin sain heilutella tasoittaakseni kasoja joita armaani kaivurilla pudotteli kaivantoihin. Vielä pitää hiekkaa lisätä mutta saimme sentään melkein koko alueen tehtyä ja ainakin juurimatto saatiin peittoon, ettei tuuli ja mahdollinen sade niitä pois riepottele.

Kotihommeleitakin eli tiskikone käyntiin ja puhtaat kaappiin. Pyykit koneeseen ja loppukuivatukseen kuivaustelineelle ja hengareihin.

Kortteja ja kuvaamista. Kuvien käsittelyä ja nyt sitten bloggailua. Mukavasti alkoi viikko!

3 kommenttia:

 1. No kylläpä täälläkin on ahkeroitu...
  Viikonloppuna käväisimme siellä Itä-koti-Suomessa...
  - nyt taas takaisin tähän omaan tuttuun arkeen...
  Ihanaa syksyä talviajassa!!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti.

  Oletpa ollutkin ahkerana. Meilläkin pitäisi ruusun juurille tehdä sama työ. Puska valtaa takapihan tien ja kohta pihaan ei edes pääse

  VastaaPoista
 3. This is so perfect. I wondered if anyone would pick up on the clock theme as being numbers too. Great thinking outside of the box. Thankyou for fluttering by #41. Hugs Mrs A.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!