Lukijat

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Syksyinen kortti ja Nousula

 Simply Create Too #96 Halloween Colors
Autumn Girl
Lempipuitani jo lehtensä menettäneinä taustalla. Alimmaisena raitaista, hiukan kimaltavaa paperia. Puiden alareunaan laitoin palasen harmaata 'lankkua' ja varsinaiseksi kuvaksi tyttösen syyslehtiä ja jo kuolevia kukkia hiuksissaan.

Syksyn lehtiä oransseina ja keltaisina nettikuvassa, neitokaisen alle osittain piilotettuna. Värittelyt ProMarkereilla,
***
Savonlinnan suuntaan autolasti Simpeleläisiä.Nousulaan tanssimaan oli tullut tanssijoita Savonlinnasta, Kiteeltä, Kerimäeltä, Parikkalasta, Särkisalmelta ja varmaan joiltain muiltakin paikkakunnilta. Joka ainoa istuinpaikka oli tanssisalin puolella täynnä ja meitä neitokaisia seisoi vielä ovensuussakin jokunen.

Onneksi myös vapaita tanssittajia löytyi jokaiselle, joten jalat hellinä varmaan jokaisella kotiin lähtiessä.

Maija Muikku soitti ja lauloi ja saimme jopa kaksi settiä cha-chata ja rumbaakin! Hidasta valssia tosin vain yhdet mutta fuskut ja buggit jokuseen kertaan. Eli hikeen päästiin aika nopsaan :)

Tarjoomukset hyvät kuten tapana on. Kahta sorttia ruisleivän päällyksiä ja kerrassaan suussa sulavaa tiikerikakkua, jota piti santsata...

Iloisia ihmisiä kaikki. Aika kului kuin siivillä.
 
Kotosalla pikakortti uuteen kotiin muuttajalle, en edes kuvaa ehtinyt siinä hötäkssä ottaa. Kiva kun ihmiset viitsivät tulla kotoakin joskus hakemaan. Tosin totta kai mieluusti teen vähän paremmalla ajalla mutta hyvä näinkin.

2 kommenttia:

  1. Todella upea syksyinen kortti. Mukavaa alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. This is simply GORGEOUS!! awesome job. Thanks for joining us at Simply Create Too! xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!