Lukijat

lauantai 31. lokakuuta 2015

Sama lintu eri kortti ja kotoilua

Everybody-Art-Challege 342   Gestempelt - Stamped - Stämplat - Leimattua
Winter Bird again
Sama Stampendousin leimakuva kuin edellisessä postauksessa, nyt hiukan erivärisenä. Taustalla kuviollista punaista paperia. Laitoin pari palasta kimalleverkkoa kuvaamaan pakkasta ja huurretta.

Kuvan alla kaksi palasta punaisesta käärepperista. Kuvan lintusen värittelin ProMarkereilla ja vaikka kovin hyvin ei näykään, on linnun taustan 'taivas' väritetty vesiväreillä siniseksi. Mustalla tussilla kanttasin reunat.
***
Erikoispyhään päättyy tämä kuukausi. Huomenna alkaa jo Marraskuu! Jotkut juhlivat Kekriä, toiset taas Halloweeniä, meillä on ihan tavallinen päivä ja lauantai. Armaani kävi vesomassa metsää, minä siivosin huushollia.

Se tässä eläkeläisen elossa on niin erilaista, että päivät voi viettää kuinka vain ja siitäkin johtuen ei eroa viikonlopulle ja viikolle tule. Erikoispyhät tarkoittavat monesti vain, että kaupat ovat kiinni...

Tosin lienee vain itsestä kiinni, kuinka erottelee arjen ja juhlan.

Siispä siivoilin ja tyrkin koneisiin pyykkejä ja astioita ja sitten laittelin puhtaat kaappeihinsa.Vaihdoin petivaatteet pestyihin ja tuuletettuihin. Kävinpä lauttamökistämmekin hakemassa pois kaiken kostuvan irtaimen.

Kortteillut en yhtään! Aika merkillistä sekin. Yleensä teen joka päivä ainakin yhden kortin. Nyt käytin tilaisuutta hyväksi ja tanssin aina kun muilta töiltä ennätin sukkasillaan olohuoneessa! Että se on kivaa!

Keittelin jälkiruuaksi ja iltaherkuksi puolukkakiisseliä.

Että sellaista menoa meillä...

3 kommenttia:

  1. Kaunis kortti taas.

    Sitä pitää tanssia kun tanssituttaa. Me kaikki taidamme olla itsellemme pieniä orjapiiskureita. Ollaan asetettu tavoitteet itsellemme ja jos niitä ei saada tehtyä, on omatunto soimaamassa. Hihhii

    VastaaPoista
  2. Voi upeuksien upeus.... Mitkä värit ja kaunis väritys leimakuvassa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!