Lukijat

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Puistonpenkillä ja Vuoksenniskalla

Inkspirational # 92   Picture Inspiration - Kuvasta inspiraatiota
Two in the Park
Lautaseinä taustapaperissa, voisihan sitä ajatella, että vaikka noista koivuista olisi tehty :) Koivut leikkelin ääriviivoja myöten ja liimailin kuvan reunojen päälle j toiset kaksi niille lankuille.

Kuva on pikkuruinen kortti jonka löysin kirppikseltä. Itse asiassa ostin kokonaisen nipun näitä pikkukortteja tulevia käyttöjä ajatellen!
***
Auton etulasi oli jäässä ja mittari näytti 2.9 miinus kun heräsimme! Kamalan kylmää siis.
 
Käväisimme Parikkalassa hakemassa tilatut tavarat ja pistäydyimme samalla Tokmanillakin. Sieltä voi aina ostaa hammastahnaa ja pesuaineita sun muuta tuiki tarpeellista.
 
Sitten vielä Matkahuollosta paketti ja kotiin. Olikin jo kiire suihkuun ja saada tukkaa kuivaksi. Kahvittelun jälkeen matkattiin Vuoksenniskalle tanssimaan.
 
Ei kovin täydeksi sali tullut mikä näin tanssijan näkökulmasta tietenkin tosi hyvä juttu.
 
Orkesteri oli aika epäsuhtainen ulkonäöltään mutta varsinkin hanurin soittaja Hannu Roitto. aivan virtuosimaisen lahjakas ja upeasti soittava.
 
Kyllä kelpasi valssata niin hitaat kuin tavallisetkin ja intouduimmepa fuskuun ja buggiinkin. Rumba ja cha-chakin meni kuin täydestä vaan. samba hiukan takkusi mutta huumorilla sekin sujui.
 
Ymmärrättekin, että hauskaa oli :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kortti.

  Meilläkin oli auton lasi jäässä aamulla.

  VastaaPoista
 2. Jäiset terveiset Oulusta, kylmä on! :) Tuo lautapaperi on ihana, itsekin tykkään sellaisia käyttää. Kiitos osallistumisestasi Inkspirational-haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus mikä kortti ja melkoisen löydön olet kirppariltakin tehnyt...
  eli voi odotella vastaavia ihania korttikuvia jatkossakin. Pakkasterkut myös Turusta!

  VastaaPoista
 4. Such a lovely card and I can really see the link from your card to our photo inspiration
  Thank you for playing with us at Inkspirational Challenges for our "Photo Inkspiration" challenge. I really hope you will join us again in our next challenge :)
  Pia xx.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!