Lukijat

perjantai 16. lokakuuta 2015

Perhosia kohokuvioituina ja lentelemässä

Butterfly Challenge #40   E is for Embossing - Kohokuviointia
Last Butterflies of Summer ?
Perhospapereita sisältävästä lehtiöstä alimmainen paperi. Kahden perhosen siipien kohdalta leikkasin keskustaan päin tulevien perhosten siivet irti ja pujotin perhosilla kohokuvioidun paperin niiden irtileikattujen alle.
 
Painelin kohokuvioituja perhosia erivärisillä mustetyynyillä saadakseni suht saman värin kuin alla olevan paperin kuviot.
 
Lisänä lehtiä, niitäkin värittelin mustetyynyillä.
***
Eilinen meni tanssiessa niin tarkkaan, etten ehtinyt edes koneelle.  Ensin matkasimme Hakaliin iltapäiväksi tanssimaan ja sieltä suoraan Särkisalmen Kisapirtille tanssikurssille opettelemaan hidasta valssia! 

Jalat hellina, väsyneenä ja hikisenä kotiin. Mutta kyllä kannatti: Olen nyt hiukan varmemmalla pohjalla hitaan valssin suhteen ja taisinpa saada pari uutta käännöstäkin sen verran mieleen, että voin jopa osata niitä kokeillakin - jos joku tanssittaa niin!!!

Tänään nukuimme aika pitkään sillä armaanikin on pari päivää huhkinut. Puuron jälkeen ruokakaupoille täydennystä hakemaan viikonloppua ajatellen.

Sitten pyöräytinkin pari koneellista pyykkiä jotka levittelin ulos tuuleen kuivumaan. Nyt koti tuoksuu raikkaalta ulkoilmalta! Imuroin koko huushollin ja hain puita. Lämmitin uunia ja kantelin puuliiteristä sinne jotenkin joutuneita mutta sinne kuulumattomia tavaroita laoton jonne ne oikeastan kuuluvat, kuten harava ja lapio ja ruohonleikkuri ja...

Aurinko on paistanut komeasti koko päivän ja pihalla työskentely tuntui mukavalta, kun ei tullut kuuma huhkiessakaan. Mielikseen siellä kupeksi :)

Joutsenet pitävät aina vaan mahtavaa metakkaa järvellä. Välillä lentelevät koko pesueen kera ympyrää ja välillä lähtevät pitemmillekin lenkeille niiden kanssa. Lapsoset tarvitsevat varmaankin paljon harjoitusta, ennenkuin muuttomatka voi alkaa toden teolla. Ei uskoisi, että niin kauniin ja uljaan näköiset linnut pitävät niin kamalan rumaa ääntä!

2 kommenttia:

  1. This is really pretty and I do like your embossed butterfly background very much. Thankyou for fluttering by my #40 hugs Mrs A.

    VastaaPoista
  2. Oh! Wonderful! Love the embossed BG and so many butterflies fluttering here! Thanks for joining at Butterfly challenge!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!