Lukijat

lauantai 10. lokakuuta 2015

Paperipussin koristelua ja kotoilua yksin tanssien

I Love ProMarkers #289   Anything but a Card - Mitä vain paitsi kortti
Paper Bag with Autumn wishes

Paperipussiin voi sujauttaa vaikkapa kuivattuja karpaloita ilahduttamaan ystävää! Nuottipapria alimmaisena. Sitten kukkarivistö sivulle. Värittelyt ProMarkereilla ja pikkuinen syyskimppu tervehdyksen kera raamitetussa kuvassa.
ProMarkers:Yellow, Gold, Oramge, Medow Green, Pearl Blue 
***
Kaunis aurinkoinen syyssää ja armaani ahkeroimassa metsässä. Vesomista riittää ja kun yöllä on ollut jo pakkasia, voi olettaa, että hirvikärpäsetkin ovat kupsahtaneet ja työrauha on rikkumaton.

Laittelin termokseen kahvit ja voitelin leipiä ja piirakoita, onhan työmiehen saatava energiaa jaksaakseen!

Uunissa muhii alhaisessa lämmössä lihaa ja kasviksia. On sitetn sopivan kypsää kun armaani saapuu kotiin. Uuniruoka on siitä mukava, että se tekeytyy ihan itsekseen ja on kauan lämmin vielä uunin sulkemisen jälkeenkin.

Ostin lisää kurttukaalia vai lehtikaaliako se oli nimeltään? Se josta jokaisen pitää tehdä terveellisiä sipsejä... Ekat sipsit poltin autuaasti karrelle joten makunautinto on vielä edessä :) Ajattelin laittaa niitä illemmalla tai sitten huomenissa jahka selviän kotiin tansseista.

Suolainen pala tuntuu aina mukavalta kun on oikein hikoillut.

Hikoilemisesta puheen ollen: Olen harjoitellut moneen otteeseen tanssikurssilla oppimiamme askelia cha-chahan. Aika hankala on itsekseen tanssia, ei niinkään valsseja tangoja fokseja eikä edes buggia tai fuskuakaan vaan juuri oppimaansa cha-chata!!!

Miten ne kädet ristittiinkään ja entäs se kävely ja kuinka kierrät parisi ympäri, ilman paria? Hmmm.
Siispä olen keskittynyt lähinnä perusaskeliin ja netin opetusvideo onkin plimputtanut ahkeraan taustalla kun jalat polkevat :)

Huomenna pidän sormia ristissä, että edes yhden cha-chan soittavat ja saan harjoitella ihan oikeasti parin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!