Lukijat

lauantai 17. lokakuuta 2015

Onnea Uuteen Kotiin kukkien kera

Everybody-Art--Challenge 340   Blumen - Flowers - Blummor - Kukkia
New Home
Kun haasteeseen pyydettiin kukkia,laitoin niitä oikein ronskilla kädellä :) Alla vanhanaikaisen tapetin näköistä paperia siniharmaassa sävyssä. Varsinaisena kuvana orvokkeja talon edustalla avaimen kera, on 3D-kuva jossa avainta ja orvokkeja korotettu.
 
Tekstin ujutin osittain kuvan alle koloseen. Ruusuja kaksi puolikaarellista ja stanssattu kukkakaaren palanen toiselle reunalle. Kukkasissa siis löytyy ... Ruusuja sävytetty roosalla, kuva ruusuista  oli mustavalkea.
***
Olen vielä kahden vaiheilla menenkö illalla paikalliselle Nuorisoseuran talolle tanssimaan vai en. Varoiksi kuitenkin käsittelin tänään ottamani kuvat ja nyt kirjoittelen bloginkin valmiiksi, ettei ainakaan se jää tekemättä jos tanssi-into iskee :)
 
Olen ahkeroinut kotihommeleissa tänään. Laitoinpa lihamurekkeenkin oikein pekoni kera ja luumutäytteellä uuniin sipuliperunoiden kera joihin lorautin töksynällisen kolmen juuston kermaa! Oikeastaan se olisi ollut armaani heiniä, erikoisruuan laitto nimittäin, mutta hänellä oli meneillääm juuri kivien nostelu ja maan tasoitus, joten jauheliha olisi mennyt piloille odottelemisesta maanantaihin asti jolloin hänellä olisi mahdollisesti ollut aikaa laittaa ruokaa.
 
Siispä minä tein uuniruuan tai siis uunihan sen valmiiksi sai. Ihan syötävää tuli, olisi ehkä saanut unohtaa suolan jauhelihasta kun pekonissa sitä riittää. Mutta oli syötävää siis. Itselle laitoin paistettua suippopaprikaa ja eilisiä kukkakaalinnuppuja. 
 
Maistoin ohuen siivun murekettäkin kun armaani mielestä olen liian laiha. Siksi huomasin sen suolaisuudenkin. Ensi kerralla käytän siansivuviipaleita ilman suolaa, enkä pekonia ja hiukan enemmän ehkä täytettä.
 
Kortteja syntyy tasaiseen tahtiin, joskaan ei kovin ihmeellisiä. Suurin osa on hyvin yksinkertaisia ja konservatiivisia tilaajan maun mukaisia pikemminkin kuin sellaisia joita itse tekisin itselleni. Kuitenkin toivon mukaan jokaisessa edes jotain omaa, erilaista kuin kaupan korteissa.
 
Ulkona pihalla lähinnä pitelemässä trattia kun armaani täytti ison vempeleen, eli kaivinkoneen tankkia. Vähän sipistelyä siellä sun täällä kukkapenkeissä ja roskien poimintaa. Vein vihdoin myös kottikärryt latoon talviteloilleen. Kaikki omenat ovat putoilleen ja pois kärrätyt tältä syksyltä.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on ulkohommat tehty loppuun tälläviikolla. Sain jopa kanervat ja havut laitettua.

    VastaaPoista
  2. haasteasialla olen. Huomasitkos?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!