Lukijat

perjantai 2. lokakuuta 2015

Moottoripyörämiehelle kortti

I Love ProMarkers #288   Masculine - Miehekästä
He loves Motorbikes
Hauska kuva löytyi netistä. Värittelin sitä ProMarkereilla ja laitoin taustapaperiksi ruskean, väri toistuu ajajan pusakassa ja kengissä.

Kuvan reunoihin leimailin vauhtiruutuja ja pyöränjälkiä. Lisää moottoriurheiluun viittavaa on noissa teippiruudutuksissa. Mustavalkoinen taustapaperi. 
***
Myrskyä ei sentään tänne asti, ainakaan vielä ole tullut, mutta kovaa ja puuskaista tuulta, välillä sateenkin kera kyllä. Sade on jäänyt senverran vähäiseksi, että sain jopa haravoitua nurmelta koivunlehtiä!

Tulensuunta oli otollinen, eli kasasi juuri oikeaan paikkaan. Tarvitsi vain tehdä pikkuiset keot ja vein ne samantien haravan piikkien päällä kädellä suojaten kukkapenkin lannoitteeksi ja katteeksi.

Keräilin omenatkin pois heinikosta, tuli vain vajaa kärryllinen enää. Muutamat puut ovat jo kaikki pudottaneet. Homma vähenee koko ajan siltä osin.

Olin aikonut leikata nurmikoita iltapäivällä mutta koneessa ei ollut polttoainetta, eikä kanisterissakaan, joten saa jäädä toiseen kertaan. Melkein pari tuntia saimme vietettyä ulkosalla, Armaani käytteli raivaussahaa pitkänhuiskeaan heinikkoon pellolla siltä osin joka aiotaan ensi keväänä/kesänä muokata kauniiksi tasaiseksi nurmikoksi.

Fasaanit käyvät syömässä vähän väliä ja keskittyvät nyt enimmäkseen syömiseen ja höyhenten huoltoon. Kinastelut ja toisten tönimiset on melkein unohdettu. Hyvä niin.

Käväisimme pika pikaa ruokakaupalla ja kirjastossa, muu aika onkin mennyt lokoisasti kotihommeleissa ja TV:n katselussa.

3 kommenttia:

  1. Thank you for joining us at I love Pro Markers Challenge blog . Your cards cute. All the best Sharon xxxx

    VastaaPoista
  2. Beautiful creation! I love papers and design!
    Thanks for playing at I Love Promarkers Challenge.
    Ileanaxx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!