Lukijat

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Liikenteessä autoillen kortti ja Nousula

P*skarteluhaaste #296   Bingo rivini: Kulkuväline - 5 - musta
Uutta asennetta
Samonalehdessä olleesta kuvasta sain idean tähän korttiin jossa piti olla niin kulkuväline kuin mustaakin. Lisäsin mustan tekstilappusen joka löytyi vaatteesta ja numeron jonka väritin mustaksi.

Kuva oli kahdella aukeamalla joten revitty reuna tuli siitä sopivasti. Laitoin mustan kartongin kuvan alle ja se näkyy rosoreunan rei'istä.
***
Aamusella ehti hyvin vaihtaa kellot uuteen aikaan ja aamiainenkin syötiin ihan niinkuin ei mitään olisikaan siirrelty :) Vie varmaankin jonkin päivn ainakin, ennenkuin sisäisen kellon saa kulkemaan uudessa ajassa...

Illasta paremminkin huomasi sen siirtämisen vaikutuksen, kun kotimatka tehtiin pilkko pimeässä.

Tänään matkattiin koko autolastillinen Silvolan Nousulaan tanssimaan. Ei ollut katoa käynyt, ei sateenuhkaisen sään, eikä kellojen siirtämisen takia vaan tila täyttyi mukavasti juuri sopivalla määrällä tanssinälkäisiä, että mahduttiin tanssimaan.
 
Jakaumakin oli suotuisa, eli tasaparit!
 
Ainoa ikävä puoli Nousulassa on, että tauot melkein aina istutaan! Kuka ihme on keksinyt, että tauolla ei sovi tanssia vaikka hyvät levyt soivat kutsuvasti ja tanssijalka vipattaa? Minä rohkeana tyttönä? kävin toimeen ja joskus sain jopa muutaman muunkin parin tanssilattialle esimerkillä.
 
Kahvilla piti käydä pariinkin otteeseen kun tarjolla oli suolaista piirasta juustolla, kinkulla ja tomaateilla sekä makeita  kierrepullia ja keksejä.
 
Vettäkin piti tankata useaan otteeseen niin hiki siinä tohinassa tahtoi tulla. Vaan hauskaa oli, hauskojen ihmisten kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!