Lukijat

maanantai 5. lokakuuta 2015

Kukkia ja nuotteja

P'skarteluhaaste #293  Värit - Colours
Sometimes Life is so Blue
Vesimaisema taustalla ja ihan alimmaisena sini/ruskea ruudullinen paperi. Varsinainen kuva kukkasineen väritetty ProMarkereilla, kuten alla oleva vesikin.

Sydän lävistetty tapetista joka rosopintaista vaaleaa beessiä.
***
On aina vaikea tottua kylmään kun on juuri ollut kesä ja lämmintä. Yhtäkkiä pitää pukea lisää vaatetta ylle jos haluaa vaikka vain hakea postin! Hurjan kylmä viima tuntuu suorastaan menevän ihon läpi kun pistää nokkansa ovesta ulos...

Siispä olenkin pysytellyt visusti neljän seinän sisällä mitä nyt autolla ruokakaupassa käväisimme. Kortteillut en ole lähes ollenkaan, otin vain kuvia edellisiltana tekemästäni kortista ja suunnittelin seuraavaa illalla toivon mukaan aloittelmaani.

Olen imuroinut ja vaihtanut pyyhkeet ja ladannut tiskikoneen ja tyhjentänyt sen ja pyyhkinyt pölyjä ja sen sellaista kotihommeleita vaikka kuinka.

Sainpa pitkästä aikaa tyttärenkin langanpäähän ja juttelimme pikakuulumiset puolin ja toisin. Kovin on kiireistä lapsiperheen arki jos kohta joskus itselläkin menee aika vauhdikkaasti :)

Olen toki ehtinyt istahtaa moneenkin otteeseen. Kahvittelemaan ja syömään ja samalla lukemaan kertakaikkisen hauskaa kirjaa joka on jatkoa toiselle hauskalle kirjalle siinä mielessä, että kirjailija on sama ja tarinan henkilöt samat. Nyt vain on aikaa kulunut ja ollaan uudessa hykerryttävässä tilanteessa.

Ei millään malttaisi laskea kirjaa kädestä!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!