Lukijat

perjantai 23. lokakuuta 2015

Kukkaterttuja ja kerroksia,Joutsenoakin

Passion for ProMarkers Week 319   Lot's of Layers - Paljon kerroksia
Happy Birthday
Aika lailla kerroksia on kortissa kuten haasteessa pyydetään. Siniharmaa, ruusukohokuioitu ruskea, kirjeensisusta mustan harmaa ja vielä krokottilinnahkajäljitelmä ruskea.

Itse kuvassa kukkaterttu ja sen päälle osittain laitoin toisen kukkatertun kohotarroilla. Väritin molemmat samoilla ProMarkerin sävyillä.

ProMarkers: Ice Grey2 and 4, Pearl Blue, Cinnamon.
Flex Markers: Putty
***
Eilen niin myöhään kotiin tanssitunnilta, etten jaksanut avata blogiani kuin tarkistaakseni oliko kommentteja ja katsoakseni sähköpostin ja facebookin hätäisesti.

Opettelimme tangon taikaa. Tosin se taika taisi olla aika kaukana kun kaikki innolla punnersimme askelluksia ja käännöksiä. Onneksi kaikilla riitti huumorintajua tarpeeksi, sillä sen verran kiemuroita kiemurat olivat, ettei ensi eikä toinenkaan kerta kommelluksita sujunut...

Tänään heräsimme tihkusateeseen. Taivas tasaisen harmaa laidasta laitaan, eikä auringosta pilkahdustakaan! Vaan eipä sade paljoa haitannut kun matkattiin Joutsenoon tanssimaan, eikä varsinkaan silloin ollut väliä satoiko vai paistoiko kun tanssimme sydämen kyllyydestä koko kolme ja puolituntisen minkä soittoa kesti!

Kahdet munkkikahvit ehdittiin juoda kun heti saauttua nautittiin ensimmäiset jo ennen tanssin alkua ja toiset kahvit polkan aikana. Se on tanssi jota en ole kai koskaan aikonutkaan opetella. Ei sillä, etteikö se olisi kaunista katsottavaa, vaan etten osa kuvitella sitä tanssivani. Liika hyppelyä. Olen enmmänkin liukuja tyyppi :)

Kotiin kahvittelemaan vieraiden kera. Maailmaakin tuli paranneltua samalla kun maisteltiin tuliaissmpylöitä :) 

2 kommenttia:

  1. Thank you for joining Passion for Promarkers, this week - Lots of layers. A fascinating and unique card - love the use of colour, light & purposeful. Good luck. Guest|DT

    VastaaPoista
  2. Beautiful card Mervi. I love the subtle colours you've used on your image and the embossed panel looks fantastic. Thanks for joining in with our 'lots of layers' challenge over at PFP this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!