Lukijat

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kukkasia ja kerroksia ja Tirilä

Sketch Saturday #383   by Debra
Congrats
Suosikkilehtiöstäni jälleen kerran raitainen paperi alimmaisena ja pitsileimasimella jonkinmoinen raami kukkasille. Pitsistä leikkelin palasen Onnea tekstin allekin. 

Kukat leimattu kahdesti, leikattu irti ja laitettu kohotarroin pitsin päälle. Mallin mukaisesti sijoittelin pari höyhentä. Värittelyt ProMarkereilla.
***
Melkein aamiaiselta lähdettiin matkaamaan Lappeenrannan suuntaan Tirilään tanssimaan. Oli mahdollisuus tanssia tänään myös Vuoksenniskan Töllillä mutta Pasi Suikkasen orkesteri painoi vaakakupissa enemmän joten valinta oli selvä.

Vaikka tanssit olivat 'vääränä' päivänä, yleensähän Tirilässä tanssitaan tiistaisin, oli paikalle saapunut aika paljon tanssijoita. Juuri sen verran, että mahtui sopivasti melkein koko ajan tanssimaan.

Mukavia juttukavereita, kivoja osaavia tanssittajia ja hyvä orkesteri. Mitäpä sitä muuta voisi toivoakaan onnistuneelta tanssirupeamalta?

Kotiin hyvissä ajoin nähdäkseni TV:stä Murhan Paratiisissa jossa ei voodootakaan puuttunut :)

2 kommenttia:

  1. Always nice to visit you on your blog. Another beautiful card. Thanks for sharing this with us at Sketch Saturday and I wish you good luck.

    VastaaPoista
  2. So pretty Loreal. Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week! Deb DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!