Lukijat

tiistai 13. lokakuuta 2015

Keijukortti ja vähän Heituinlahteakin

Life is like a Fairytale...
Alla kohokuvioitua kukkapaperia lilana. Varsinainen kokoava kuviopaperi vihreä. Vanhasta lehdestä palanen ja toinen pala tagia josta johonkin olen tarvinnut yläosan. Neitokaisen kuva netistä printattu kun muste vähissä, eli siitä tuli lilahtava juuri sopivasti tähän korttiin!

Stanssattu Keiju sai monta sipaisua niin sinistä kuin lilaakin. Kaikki reunat käsittelin joka palasesta sinisellä ja lilalla musteella, myös aita stanssauksen.
***
Monen mutkan ja yhden suurisydämisen naisen avulla tänään matkattiin Heituinlahteen täältä katsoen kauas Savitaipaleen suuntaan tanssimaan. Minulle aivan uusi paikka. Iso rakennus sekä ulkoa, että sisältä. Tanssisalikin avara ja isoikkunainen.
 
Sinne mahtui paljon ihmisiä hyvin tanssimaan. Roiton orkesteri oli soittamassa ja isossa tilassa musiikki pääsi hyvin oikeuksiinsa. 

Muuten oikein onnistunut reissu mutta sai ikävän päätöksen kesken kaiken kun yksi tanssijoista sai jonkilaisen kohtauksen ja kaatui lattialle. Ambulanssia odotellessa paikalla olleet sairaanhoitajat ja henkilökunta elvyttivät painelemalla ja suusta suuhun menetelmällä vuorottaen painelijoita. Se on raskasta puuhaa niin henkisesti kuin ihan fyysisestikin.

Kovin pitkältä tuntuvan ajan kuluttua tuli ambulanssi ja vielä ptemmän ajan kuluttua toinen ja elvytystä jatkettiin koko ajan. Monet lähtivät pois jo silloin kun kaikki alkoi. Vielä sen jälkeen lisää ihmisiä poistui ja muusikot siirtyvät kahvioon, kuten suurin osa tanssijoistakin.

Mekin ajelimme surullisina kotiinpäin ja yritelimme tsempata toinen toisiamme ja muistaa hyviä asioita. Olin kotona ennen neljää vaikka silloin olisi oikeastaan vasta tanssit loppuneet.

Ruokakaupan kautta kotiin ja jo paremmalla mielellä.

Aurinko sentään paistoi koko päivän ja itsellä ja läheisillä kaikki hyvin. Niin itsekäs tai olisiko suojautumisen tarpeessa ihmislapsonen on, että ihan ensin tulee mieleen, etä onneksi en minä...

Kaikesta huolimatta maailma jatkaa pyörimistä, eikä säälittely tai sureminen auta mitään eikä ketään.

1 kommentti:

  1. Oh this is very, very beautiful. Wonderful colors! Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this past week.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!