Lukijat

torstai 1. lokakuuta 2015

Keiju kupissa tilkkutäkkitaustalla

Passion for ProMarkers Week 316   Patchwork - Tilkkutäkkiä
 
Life - It's like a Fairytale... 
Välillä vähän satuillaankin :) Eli keijunen kupissa kylpemässä. Alimmaisena pyydettyä tilkkutäkkiä jossa neljä erilaista palasta. Kupin alla vielä ruusuinen kiiltokuva. Kulmassa tiketti, ruusuinen sekin. Tekstissäkin ruusuillaan. 

ProMarkers: Ivory, Blush, Cornflower, Lilac, Pastel Pink, Buttercup, Lime Green
***
Sateinen ja pilvinen päivä ei houkutellut ulkoilemaan joten sain paljon aikaiseksi korttirintamalla. Tein jopa valmiiksi tulevaan tarpeeseen korttipohjia ja leikkelin sisuspapereita. On sitten nopsempi koota valmiiksi kun alkaa seuraavan kerran kortteilla.

Terassilla puistelin petivaatteita ja mattojakin. Sinne ei sade yltänyt, oli lähinnä tihkua. Välillä jopa ihan sateettomiakin jaksija ja iltapäivästä alkoikin poutaantua. Kumma kuinka lähes joka päivä ilta on aurinkoinen.

Sain kerättyä omenat puiden alta, sen verran kostuin mitä puista tippui takille ja kumpparit sai olla jalassa, ettei sukat kastuneet. Kuumahan siinä tuppasi tulemaan mutta onneksi omppuja oli tällä kertaa aika vähän kyykittäväksi oksien alla...

Keräilin laudanpalasia ja muuta irtosälää jota tuppaa jäämään milloin minnekin kasaksi tai hajalleen, odottelemaan aikaa parempaa, eli jahka joku ehtii niitä viemään oikeille paikoilleen. Nyt sitten on talon seinusta siisti ja puut liiterissä.

Puupalasia toin toki sisällekin asti ja poltin maitotölkit sun muut roskat niiden kanssa uunissa. Sisällätuntuu heti kolakalta kun ulkona sataa. Nyt on lämmintä kuin lullassa ja uunin kylki oikein hohtaa lämpöä. Mikäs on ollessa. 

5 kommenttia:

 1. Gorgeous! What a pretty teacup fairy and lovely papers! Thanks so much for joining the challenge at Passion for Promarkers! :-)
  Lucy x

  VastaaPoista
 2. A fabulous card
  Thanks for joining this weeks challenge at Passion for Promarkers
  Lorraine x

  VastaaPoista
 3. Beautiful card for our Patchwork challenge, Loreal. Gorgeous choice of papers. Thanks for joining us at Passion for Promarkers, Shelly x

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card Mervi. I love the image and your colouring is fab. Great layout and pretty papers. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 5. Lovely creation! Great colours. Thanks for joining us over at PFP. There is a new fun challenge up by now.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!