Lukijat

tiistai 20. lokakuuta 2015

Isänpäiväkortti lapsoselta ja Teboil

Allsorts Week 333   All Sentimental - Paljon tekstiä
Father's Day
Sinistä kuviopaperia joka on tullut jonkin askartelulehden kylkiäisenä, nyt alimmaisena, onhan kortti isälle lapsoselta. Siksi mukana raamituksessa myös vaaleanpunaista. Lapsonen kun rakastaa sitä väriä!

Raamin lisäksi punaisesta, siitä vaaleasta, myös sydämet lävistetty. Kakkukuva nettilöytö. Teksti Värssyjä sivustolta.
***
Upeasti paistava aurinko hellii aina vaan. Tosin yöt alkavat olla pakkasen puolella  ja uuniakin pitää lämmittää kolmen päivän välein, ettei kolakkuus asetu taloksi.

 Pihalla ihan kiva huiskia milloin mitäkin syystyötä kun ei tule hiki!

Armaani kaatoi vanhan, myrskyn runteleman omenapuun ja kaivoi sen juurineen ylös. Alta paljastui mahtava kivenjärkäle jota ei edes kaivurilla pysty nostamaan tai edes paljoa siirtämäänkään. Miten ihmeessä omenapuu on selvinnyt kaikki vuodet kiven päällä ja tuottanut satoakin aina tähän asti runsaasti?

Muitakin isoja ja vielä isompia kiviä on löytynyt kun armaani yrittää saada takapihaa tasoitetuksi. Isoja hiekkakasoja ja kivikasoja ja kuoppia on nyt tuloksena mutta jahka kaikki on siellä minne sen aiomme laittaa, on toivon mukaan tuloksena tasainen alue johon sitten voi laittaa niin kasvimaata, kukkapenkkejä kuin ruohikkoakin...

Iltapäillä Suomen ainoalle tanssipaikalle joka on Bensiiniasemalla! Siis Teboilille tanssimaan neljäksi. Kaikki pöydät ja jokunen varatuolikin oli täynnä tanssihaluista kansaa. Aluksi näytti kovin naisvoittoiselta mutta kun soitto alkoi, oli lähes tasaparit.

Uusiakin kasvoja iloksemme oli myös joitakin.

Orkesteri ei ollut ihan ajan tasalla, varsinkin rytmi sekosi välillä pahasti. No tuskin kovinkaan moni oli tullut paikalle orkesterin takia, joten siitä viis ja hauskaa pidettiin. Huumorilla ja hyvällä tahdolla illasta saatiin oikein nautittava tanssituokio! 

2 kommenttia:

  1. Lovely card.
    Thank you for joining us at Allsorts this week :)
    AnyOldCraft (Allsorts DT)

    VastaaPoista
  2. Suloinen kortti, kiva kun tulit mukaan viikon Allsorts haasteeseen;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!