Lukijat

maanantai 12. lokakuuta 2015

Häkkilintu ja vapaakin

P*skarteluhaaste #294   Peilikuvaleimaus
Free as a Bird ?
Kovasti kunnianhimoinen oli ideani tähän korttiin vaan sorruin tekniikkaan :( Yritystä kyllä oli melkomoisesti. Leimailin ainakin neljällä erilaisella akryylileimasimella tuota nurin olevaa tipusta, mutta jälki oli aina vaan epätarkka...

Laitoin tipusen alkuperäisen suunnitelman mukaan kuitenkin häkkiinsä murjottamaan kun en parempaankaan pystynyt.

Toinen tipunen oli helppo leimata, tottakai. Asettelin kirsikankukkaoksan sille laulupuuksi .Alimmaisena mustaa paperia jossa valkeita ja hopeisia juovia. Hopeakynällä väritin kirjaimen ja häkin joitakin osioita. Lintusten rinnukset ja kukkaset ProMarkereilla hempeän lilaa.
***
Olen jo toista päivää vai joko lie kolmas neljäs? päivät kun menevät aikamoista vauhtia :) harrastanut villasukkatanssia itsekseni. Yritän saada askeleita taottua takaraivoon ja tottakai etenkin jalkoihin.

Tänään harjottelin jo torstaita ajatellen hiukan myös hidasta valssia mutta pääasiassa tanssin chachata aina vaan uudestaan ja uudestaan. Käännökset tuottavat yhä vaikeuksia, joten perusaskellusta ja kävelyä enimmäkseen.

Iloksi aina väliin jokunen buggikin :) Ja tottakai tangoa!

Istutin kukkalaatikoihin nimetöntä viherkasvia jonka harvennustaimia sain sunnuntaina. Lisäsin linnuille sankollisen auringonkukan siemeniä ja kävin postin hakemassa tien laidan laatikosta ihan mekkosillaan.

Aurinko paistoi ja paistaa yhä niin lämpimästi, että sain taas olla kuin kesäkelillä ulkona. Tosin ei sinne oleskelemaan passannut kauaksi aikaa vähissä vaatteissa jääd tietenkään.

Tälle viikolle on luvattu kaunista säätä ja ainakin nyt näyttää, että lupaukset ovat tosia :) Armas huhkii metsässä raivaussahalla ohutta pillipuuta pois pimentämästä taimikoita. Sitä raivaushommaa riittää vaikka kuinka pitkäksi aikaa.

Huomenna olisi tanssit Heituinlahdessa mutta se on sen verran kaukana, ettei kukaan ole kiinnostunut lähtemään. Odottelemme keskiviikkoa ja Simpeleen eläkeläisten järjestämiä tansseja. Olen lupautunut myymään arpoja mutta vain tanssin alkamiseen asti tänä vuonna. Viime vuonna olin koko ajan arpapöydän takan ja vasta arvonnan jälkeen pääsin tanssimaan viimeiseksi puolituntiseksi.

4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!