Lukijat

lauantai 24. lokakuuta 2015

Aika kuluu-kortti ja aikaansaannoksia

I Love ProMarkers #291   Time - Aika
Time flies - soon it's really Winter...
Kuluu aika sukkelaan vaikka ei aina haluaisikaan, kuten tässäkin kortissa todetaan. Vasta oli kesä, kortissa eletään syksyä ja pian tuleekin jo oikea talvi kylmine ilmoineen, lumineen...

Ajan kulumisesta muistuttaa kello, mennyttä aikaa henkii pikkukuvan neitokainenkin. Varsinainen leimakuvakin on unohtunut jonnekin kesämökin eteiseen peilin vieressä kuivakukkia maitokannussa...Ulkona jo töröttävät koiranputkien siemenkodat...
 
ProMarkers: Lilac, Blossom, Rose Pink, Lime Green 
Flex Markers: Putty, Tea Rose
***
Lauantai ja siivouspäivä sattuvat minulla harvoin yhteen :) Olen oikea tuurisiivooja, eli kun sille päälle satun, siivoan olipa päivä tai aika mikä vaan... Harmi vaan, että tuurit eivät satu kovin usein. No nyt siirtelin jopa sohvatkin paikoiltaan, että pääsin imuroimaan niiden alta ja takaa pitkästä aikaa.

Varmuuden vuoksi en laittanut silmälaseja päähän ennnenkuin olin imuroinet nurkat. Siispä en ollenkan tiedä oliko siellä paljon vai vähän pölyä... Olohuoneen matto on lähes pakko imuroida lasit päässä sillä muuten en näkisi roskia ollenkaan!

Koska ulkona sataa tihuutti tai oli muuten vaan kosteaa, ei voinut viedä petivaatteita eikä edes mattoja ulos, siksi imurointi sai riittää. Jäin kyllä kaipaamaan raikkaan ulkoilman tuoksua...

Kaksi suurta kukkaa pääsivät suihkuun kylppäriin ja kuivahtelemaan, ennenkuin siirsin ne takaisin paikoilleen. Tosin Areka palmusta ruukkuineen tuli niin painava kun se oli oikein kunnolla kastunut mullastaan, etten jaksanut kantaa sitä, vaan armaani sai auttaa!

Into riitti aina kaapinovien ja ripojen putsaukseen asti, ennenkuin lopahti...

No eipä paljon muuta olisi ollut tehtäviäkään. Ruoka kypsyi uunissa (punajuurilatikko kermasta ja kuivatuista punajuurilastuista) ja kattiloissa (pikkuporkkanoita ja toisessa juureskuutioita) ja paistinpannulla (armaalle kaalikääryleitä eineksistä).
 
Letkeä päivä siis kaiken kaikkiaan, unohtamatta taukojumppaakaan. Minulla on tapana laittaa levy pyörimään ja tanssia itsekseni muutama kappale hommeleiden välissä.

Muutama korttikin syntyi ja otin kuvia illalla tekemistäni korteista. Valmistelin illan kortteilua etsimällä esille papereita ja sopivia koristeita. Että olenkin ollut tehokas tänään :)

2 kommenttia:

  1. Siivoaminenkin on kivaa kun tulee inspis. Kaunis tuo korttisi ja ajankohtainen. Kohtahan ne kellot siirretään.

    VastaaPoista
  2. prettty Thank You for joining us at I love Pro Markers big hugs Sharon (Dt)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!