Lukijat

perjantai 9. lokakuuta 2015

65-vuotiaalle miehelle ja korttini viiden joukkoon

Passion for ProMarkers Week 317  Spots and/or Stripes - Pilkkuja ja/tai Viivoja
Happy Birthday
Miehelle yksinkertainen kortti ilman liikoja krumeluureja. Taustalla raitaista paperia haasteen mukaisesti. Pilkut löytyvät kultaisesta raamista.

Kultaiset kirjaimet Tim Holzin sabluunoilla ja Onnea teksti valmis leike. Sitä kultasin kohopulverilla ja kuumentamalla. Myös ruusu on kultainen, siinä käytin ProMarker tussia ja geelikultakynää reunoilla.

ProMarkers:Yellow, Gold, Lime Green, Pearl Blue
***
Huomasin korttini valitun 5 parhaan joukkoon edellisestä haasteesta.Tuntuu tosi hyvältä täläinen arvostus! Kiitos valitsijoille! Thank You!
***
Vilpoisa päivä jälleen, nyt sentään maa ei ollut jäässä kun heräsimme. Armaani kävi katsomassa josko lähisuolla karpalot ovat kypsiä. Oli mutta pieniä ja jäisiä kylmän sammalmättäikön sisälle jäätyneinä!!!

Kohmeisin käsin kotiin toi kuitenkin sen verran, että sain keitettyä iki-ihanaa karpalokiisseliä jota hartaudella maistelimme ja vielä myöhemmin ruuan jälkeen santsasimme. Tosi raikasta ja hyvää! Jäi sitä vielä ainakin kerraksi tai pariksi herkutteluun...

Nyt uunissä tuoksuvat lämpimät voileivät joita armaani laitteli meille lisäherkuksi. Herkuttelua siis koko päivä :) Mukava alku viikonlopulle, eikö vain?

2 kommenttia:

  1. Gorgeous card, I love the design and beautiful colours.
    Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week.
    Sue xx

    VastaaPoista
  2. Gorgeous card Mervi. I love your pretty image and your embellishments are perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!