Lukijat

tiistai 27. lokakuuta 2015

30 vuotiaalle naiselle kortti ja Tirilä

Allsorts Week 334   Orange/Purple/Black - all of them or any two -Oranssi/Violetti/Musta - kaikki tai jotkut kaksi
Isn't She Sweet?
I've used two Colours: Purple and Black
Eikö hän olekin kaunis, neitokainen kuvassa? Löysin kuvan lappusesta jossa oli hiusdonitsi! Leikkasin irti ja sopi kuin nakutettu 30 vuotta täyttävälle vaaleaverikölle. Kuva oli mustavalkoinen joten väritin sitä lilalla, että se sopisi paremmin korttiin.
 
Musta kartonki raamittaa korttia. Alimmaista lilaa kuviopapria tuunailin leimailemalla pitsikuviota reunoille ja tummentamalla etenkin nurkkia. Seuraava lila kuviopaperi on itsessään jo sen verran kuviollinen, että sitä vain tummensin hiukan reunoista ja vedin mustalla tussilla ympäri.

Mustan stanssatun kuvion leikkasin kolmioiksi kuvan alle ja laitoin niihin kolmioihin numerot kuvaamaan täytettävää ikää. Pehmonumerot lilan väriset.
***
Aikaisin,  melkein kukonlaulun aikaa, (milloin se sitten lieneekin) herättiin sillä ensimmäinen sepelilasti oli tulossa seitsemältä! Tuskin ehdimme haukata aamupalaa kun valtavan kokoinen rekka ponnisteli pihaan.

Armaani ulos näyttämään mihin sitä haluttiin. Yksi kuorma seisoo nyt kasana pihalla odottelemassa ensi kesää .Kaksi levitettiin tielle ja naapurin autotallien eteen.

Lisää lapiohommiakin siis eilisen urakan lisäksi.

No ruumiillinen työ on kyläl monesti vain hyväksi mutta minä tekisin sitä mieluummin päivemmällä, jos minulta kysyttäisiin, en heti herättyä ja vielä liian aikaisin!

Suihkussa pikaisesti ja koska ulkona sataa tihuutti, ei haitannut vaikka en ehtinyt edes papiljotteja tukkaan kiertää. Kuivaksi harjaus vain ja menoksi.

Tirilässä kansaa kuin paremmissakin juhlissa. Iso seura Lappeenrannasta järjestämässä niin jo omasta väestä ja tavallinen tanssirinki sai salin pullolleen. Aikamoista luovimistaitoa tanssittajilta tarvittiin, että vain vähäsillä törmäyksillä selvittiin.

Olen aina ollut sitä mieltä, että meillä naisilla on kaikki paremmin. Ajatelkaa nyt vaikkapa tanssimista tungoksessa: Me vain nautimme musiikista ja läheisyydestä ja miesparan pitää koko ajan yrittää tanssittaa niin, ettei daami saa kolhuja!!!

Minulle outo duo oli soittamassa mutta varsinkin musiikin monitoimilaitteella soittanut mieshenkilö oli ihan ajan tasalla ja soitteli kuin orkesteri konsanaan. Laulajaneitokainen oli nätti ja innokas joskin hiukan kapea-alainen ääneltään

Väliaikalevytkin hiukan hitaanpuoleisia ja jotkut jopa unettavan laahaavia, valinnoissa olisi ollut minun mielestäni varaa hiukan parantaa. Loppua kohti vauhti onneksi ripakoitui ja kokonaisuutena ihan mukava setti. Muutama rumba, yksi chacha ja pari hidasta valssia ja olin melkein myyty :)

4 kommenttia:

 1. Beautiful card, thanks for joining us at Allsorts, xxx

  VastaaPoista
 2. Hauska toteutus kortissa, tuli mieleen hoikka vyötärö ja sehän varmaan sopii naiselle.

  VastaaPoista
 3. Sä olet kyllä mestari uudelleenkäytössä, hieno juttu, upea kuva ja kaunis kortti.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 4. A super take on our colour theme this week, it's just perfect, many thanks for joining in at Allsorts challenge this week.

  B x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!