Lukijat

tiistai 1. syyskuuta 2015

Yksikerroksinen kortti ja Iitiän kuulumisia

Inkspirational #90   One Layer Card - Yksikerroksinen kortti
Happy Birthday
Embossing, Stamped  Lace and Text
ProMarkers: Red Stripes and Hearts
Green Memento on Embossing
Apupapereita käyttäen vedin tussiviivat alas ja leimatun pitsin ala- ja yläpuolelle. Kohokuvioin sydämellisellä lintuoksalla ja väritin sydämet samalla punaisella tussilla kuin raidat.

Teksti ja pitsi leimattu punaisella Mementolla ja vihreää Mementoa hankasin varoen kohokuvioinnin päälle.
***
Tänään matkasimme Iitiän lavalle kuuntelemaan Jussi Seppäsen orkesteria. Tai tietenkin etupäässä kuitenkin tanssimaan! Näissä iltapäivätansseissa ei orkesteri ole niin suuressa merkityksessä kuin iltatansseissa, joihin matkataan suosikkien mukana ympäri Suomen.

Pääasia iltapäivien ilona on, että orkesteri osaa asiansa ja soittaa tanssittavia kappaleita ja mielellään vielä sellaisia joita voimme tunnistaa! 

Kaksi linja-autolastillista toinen Mikkelistä, toinen Valkealasta toi iloisia immeisiä vakioporukan, paikallisten ja kesäasukkaiden lisäksi. Lippuja oli viimeisimmän tiedon mukaan myyty ainakin 429!!! Ei siis ihme jos aika täyttä oli ja voileivätkin loppuivat välillä!

Niitä toki ahkerat emännät tekivät pikapikaa lisää joten kaikille riitti seuraaville tauoille tarjottavaa.

Kiitettävästi myös vierailijat uskaltautuivat hakemaan meitä aina paikalla olevia. Myös toisilta lavoilta tuttuja oli paikalla ja juttua piisasi aina kun vähänkin jäi hengähdysaikaa tanssien välillä.

Koko päivän kaunista ja aurinkoista siellä missä satuin milloinkin olemaan. Simpeleellä oli sataa ropsauttanut poissaollessani mutta illaksi kirkastui taas kesäiseksi. Sain kerättyä kotiin tultua pudonneet omenat nurmelta. Hyvää venyttelyä ja liikuntaa tanssin jälkeen :)

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti. Upeaa, että tanssikulttuuri kukoistaa. Paljon on ollut porukkaa.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti, ihanat sydämet! Kiitos kun osallistuit Inkspirational-haasteeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!