Lukijat

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Vaaveli on syntynyt-kortti ja Kesälahden tanssit

 P*skarteluhaaste #291   Bingorivini: Musta/valkea - X - Vesivärit

Tyttö -se on tyttö!
Yllätyskuoren sisällöstä piti heti tehdä kortti! Sopivasti P*skiksessa bingorivi joka sopi korttiin. X voisi olla vaikkapa nuotit.

Alimmaisena vaaleanpunaista kukkakuvioitua himmeäkiiltoista kuviopaperia. Pari nuottiviivastistanssausta mustana, myös raamitus mustasta. Vaaveli kätilön kätösissä sai punertavaa vesiväriä ja mustavalkeana on juoksuttaja, vähän väriä stetoskoopin nauhoissa ja kasvot punoittaen.

Punaisella vesivärillä taustaakin sivelin ja samoin tuota tekstiä. Pohjapaperia lukuunottamatta kaikki muu saatu Pirjoliinilta! KIITOS vielä kerran!
***
Ihan uuteen paikkaan matkattiin tanssimaan iltapäiväksi tänään Kesälahdelle. Kuulin vain, että se on urheilutalolla ja odotin isoa jos ei kaarihallia niin ainakin isoa rakennusta, vaan talo olikin ihan tavallinen puutalo, eikä salikaan kovin iso.

Hauskat ihmiset ja musiikki pelastivat paljon. Tutustuin aivan uusiin ihmisiin taukojen aikana ja maailma parantui rutkasti yhteistuumin :)

Hikikin tuli totta kai, eikä auringon porotus suoraan suurista ikkunoista parantanut tilannetta, joten ulos oli mentävä varjon puolelle välillä vilvoittelemaan,

Kotosalla aloin katsomaan Marilynin tähdittämää Kesäleskeä. Muistin sen humoristiseksi elokuvaksi mutta se olikin miehen fantasioita ja vielä aika tylsästi esitettyinä joten kyllästyin aika pian ja tulin tänne netin ihmeelliseen maailmaan.

Tänään on ollut niin aurinkoista ja kaunista: Puut hehkuvat keltaisina ja punaisina ja sirkat sirittävät kuin kesällä ikään! Oikea sunnuntai sää.

3 kommenttia:

  1. Huikean ihana kortti. Taidolla väritetty kuva. Olen jossain sairaalasarjassa mielestäni nähnyt vihreitä asuja ;)
    Meilläkin oli kaunis aurinkoinen päivä tänään ja niinpä se houkuttelikin lenkille työpäivän päätteeksi. Äsken vähän kortteilua ja nyt lekottelua. Mukavaa alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Tuo kuva on mahtava! Kortti on upea! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!